• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Følsomme føtter

Her finner du produkter designet for deg med følsomme føtter.

Hvis du har følsomme føtter, kan det være vanskelig å finne komfortable sko, sokker og fotpleie som passer. Følsomme føtter er ofte forbundet med diabetes, psoriasis og revmatiske sykdommer. Men hvem som helst kan ha følsomme føtter, eller ha problemer med følsomme føtter. Det er også tider i livet når føttene dine kan bli ekstra følsomme, for eksempel når du er gravid eller hvis du har en sykdom.

Hvis du har følsomme føtter, kan "vanlige sko" og "vanlige sokker" skape ubehag for deg. For eksempel er det vanlig for personer med følsomme føtter å oppleve ubehag av sømmer og elastiske bånd som finnes på sokker eller sømmer og harde ryggskjell som finnes på sko.

Derfor er det vanlig å lide av blemmer, sko chafing og annet ubehag når du har følsomme føtter. Hvis du har følsomme føtter, er det viktig at du tar vare på dem. Dette betyr at du gir føttene de beste forholdene og minimerer risikoen for skade på føttene.

PRODUKTER FOR FØLSOMME FØTTER

Sokker for følsomme føtter
Sokker designet for følsomme føtter, for de som har diabetes eller som trenger myke sokker. Men de er også designet for de som ikke liker vanlige sokker, eller finner vanlige sokker ubehagelige. Sokkene er også designet med et ekstra mykt og løs elastisk bånd, som gjør at sokkene kan sitte på toppen av benet uten å skapeubehag. Alle sokkene våre for følsomme føtter er designet for å forhindre skade som kan forårsakes av friksjon, og HER kan du se alle sokkene våre designet for følsomme, skjøre føtter.

Sko for følsomme føtter
sko for følsomme føtter er designet for å gi føttene komfort, lettelse og støtte. Skoene er designet med en innvendig uten sømmer, eller er designet med ekstra myke sømmer som gir føttene komfort. Skoene har også et design som forhindrer skoene i å skyve eller irritere. Skoene har en romslig passform og tåboks somgirføtteneden plassende trenger.

Skoene er også tilgjengelige som "specialsko" designet for de med følsomme føtter, diabetes eller som nylig har operert på føttene. De spesielle skoene er også tilgjengelige som medisinsk klassifisert og har en fôr som er spesielt designet for å opprettholde hygieniske forhold. Her kan du se alle våre specialsko.

Fotpleie for følsomme føtter
Fotpleie for følsomme føtter er spesielt designet for å passe føttene dine og motvirke ulike fotproblemer. For eksempel er fotpleieprodukter tilgjengelige som fotkremer som er designet for å motvirke tørr, calluses mens du beskytter mot infeksjoner. Her kan du se fotpleie som er spesielt designet for de som har følsomme føtter, såre føtter eller diabetes.

Støtte og beskyttelse av følsomme føtter
For å lindre problemer som sko chafing, calluses eller blemmer, er det forskjellige støtter og beskyttelser som du kan bruke. For eksempel er det myke geléputer som bidrar til å lindre eller motvirke gnidning og trykk. Her kan du se alle våre støtter og beskyttelser som er designet for å gi komfort uten å skape ubehag.

Såler og skoinnlegg designet for følsomme føtter
Hvis du har følsomme føtter, eller hvis du ofte opplever problemer med blemmer og friksjon, kan det skyldes forskyvning. Ved å bruke anatomisk utformede såler og skoinnlegg kan du fordele lasten over helefotena. Mens sålene bidrar til å gi føttene komfort og berolige knær, hofter og rygg. Her kan du se alle våre såler som gir føttene dine komfort og bidrar til å gi føttene dine de beste forholdene.

Hvis du mistenker at du har følsomme føtter og har sår eller blemmer som er vanskelige å helbrede, anbefaler vi å kontakte legen din, da følsomme føtter kan være forbundet med ulike helseproblemer og sykdommer.

359 produkter

359 produkter

Du har sett 36 av 359 produkter