Benhinnebetennelse

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (36)1 2 3 ... 9 Siste 100 per side

Benhinnebetennelse

Her finner du produkter som behandler osteomyelitt, for eksempel såler som motvirker feil belastning og lindrer smerter. 

Osteomyelitt er noe som mange mennesker lider av på et tidspunkt. Men osteomyelitt er egentlig ikke en betennelse, det er en slitasje på underbenets muskler og festingen av senene.

Betennelse i periosteum skaper smerter på innsiden eller forsiden av skinnebenet. Smerten oppstår vanligvis når du belaster beinet når du går, står eller løper. Beina kan også føles stive når de går etter å ha vært stillesittende en stund. Mange opplever også at de første trinnene vanligvis er smertefulle, men at smertene deretter avtar etter en stund. Det er også vanlig å oppleve smerter i de smale bena om kveldene hvis du har gått og stått mye i løpet av dagen.

Flertallet av de som lider av osteomyelitt blir fri fra plagene, men hvis plagene blir for åpenbare eller for langvarige, kan det være nødvendig med behandling. Smerten fra slitasje kan også gjøre den mer problematisk i hverdagen. Derfor er det viktig å prøve å unngå at problemene blir langvarige, noe som forhindres ved å behandle problemene så snart som mulig. Hos oss finner du forskjellige produkter for å lindre dine problemer som oppstår i forbindelse med osteomyelitt. 

For å lindre ubehaget, er det også viktig å hvile fra den fysiske aktiviteten som får ubehaget til å eskalere eller oppstå. Du kan fortsette å trene, men husk å gjøre en form for fysisk aktivitet som ikke belaster bena. Du kan for eksempel sykle, svømme eller trene med roing. Hvis problemene dine ikke forsvinner etter noen uker, bør du søke hjelp for å bli kvitt problemene dine. For eksempel kan du konsultere en fysioterapeut eller kiropraktor.