Fotsopp behandling hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (20)1 2 3 ... 5 Siste 100 per side

Fotsopp

Fotsopp er en av de vanligste fotinfeksjonene. Fotsopp angriper vanligvis huden mellom tærne, og er preget av kløe som senere fører til at huden blir fuktig, hvit, flassende og sprekker. Du kan også få sprekker i huden, mellom lilletå og tå som er ved siden av. Her finner du ulike behandlinger for fotsopp.

Heldigvis kan du behandle fotsopp ved hjelp av ulike fotsbehandlinger og soppdrepende midler, men hvis du lider av smertefulle symptomer og er bekymret, anbefaler vi deg å kontakte legen din. Hos oss finner du ulike idrettsbehandlinger som behandler soppen fra å overleve og formere seg.

Det er også produkter som hjelper til med å forhindre infeksjonens begynnelse og spredning.

Fotsopp er veldig smittsom, og derfor er det også vanlig å få det. Fotsopp kan spres gjennom våte gulv, håndklær, sko og sokker. For å unngå fotsopp, vask og tørk føttene grundig, spesielt mellom tærne. Det er også godt å unngå å gå barbeint på våte gulv i for eksempel svømmebassenger, garderober og lignende. Ved å bruke badesko unngår du å gå barbeint. Badeskoene hjelper deg også med å minimere risikoen for å skli på den glatte og våte overflaten.

Trener du mye har du også større risiko for å få fotsopp, da soppen trives best i varme og fuktige miljøer.

Det er to forskjellige typer fotsopp, den vanligste fotsfoten kalles tinea pedis og er for tiden en av de vanligste fotinfeksjonene. Denne typen fotsopp påvirker omtrent 15% av verdens befolkning. Menn er generelt mer utsatt for å få fotsopp, og sjansene for å få fotsopp øker også med alderen.