• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Fotsopp

Her finner du de beste produktene for å kvitte seg med fotsopp og forebygge i etterkant slik at fotsoppen ikke kommer tilbake

Fotsopp er en av de vanligste fotinfeksjonene. Fotsopp angriper vanligvis huden mellom tærne, og kjennetegnes ved kløe som senere fører til at huden blir fuktig, hvit, flaker og sprekker. Du kan også få sprekker i huden, mellom lilletåen og tilstøtende tå. Her finner du ulike behandlinger for fotsopp.

Symptomer på fotsopp
- Huden på føttene flasser eller skjell
- Det klør og svir
- Det er sprekker i huden Heldigvis kan du behandle fotsopp ved hjelp av ulike fotsoppbehandlinger og soppdrepende midler, men lider du av smertefulle symptomer og er bekymret, råder vi deg til å kontakte legen din. Hos oss finner du ulike idrettsbehandlinger som behandler soppen fra å overleve og formere seg.

Det finnes også produkter som bidrar til å forhindre utbruddet og spredningen av infeksjonen.

Fotsopp er svært smittsomt og derfor er det også vanlig å få det. Fotsopp kan spres gjennom våte gulv, håndklær, sko og sokker. For å unngå fotsopp, vask og tørk føttene grundig, spesielt mellom tærne. Det er også greit å unngå å gå barbeint på våte gulv i for eksempel svømmebasseng, garderober og lignende. Ved å bruke badesko slipper du å gå barbeint. Badeskoene hjelper deg også med å minimere risikoen for å skli på den glatte og våte overflaten.

Trener du mye har du også større risiko for å få fotsopp, da soppen trives best i varme og fuktige omgivelser.

Det finnes to forskjellige typer fotsopp, den vanligste fotsoppen kalles tinea pedis og er for tiden en av de vanligste fotinfeksjonene. Denne typen fotsopp påvirker omtrent 15 % av verdens befolkning. Menn er generelt mer utsatt for å få fotsopp, og sjansene for å få fotsopp øker også med alderen.

Forhindre fotsopp
-Bruk fotpleieprodukter utviklet for å motvirke fotsopp
-Vask føttene hver dag og tørk grundig, selv mellom tærne
- Bytt sokker hver dag
-Bruk tåsokker eller sokker som puster
-Unngå å bruke trange sko og gummistøvler
-Bruk badetøfler i svømmebasseng og garderober

77 produkter

77 produkter

Du har sett 36 av 77 produkter