• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Benlengdeforskjell

Her finner du produkter som er utviklet for å lindre og behandle problemer knyttet til benlengdeforskjell.

Benlengdeforskjell kan forårsake smerter i hofte og rygg på grunn av feilstillingen som oppstår. Benlengdeforskjell kan enkelt avhjelpes ved hjelp av et hælinnlegg som løfter det kortere benet til riktig posisjon og lar deg unngå feilstilling.

Vanligvis kan en liten benlengdeforskjell ikke bety at opptil to centimeter gir noen ulempe. Men med større forskjell i benlengde kan det være fare for ryggsmerter på lang sikt.

Benlengdeforskjell er ikke noe som er uvanlig, ingen mennesker er helt symmetriske og derfor er det kanskje ikke så rart at kroppshalvdelene våre skiller seg litt fra hverandre. Benlengdeforskjell kan være synlig, men trenger ikke være det.

Årsaken til benlengdeforskjellen kan være medfødt, eller forårsaket av en eller annen sykdom. Det kan også skyldes et gammelt benbrudd hvor beinet kan ha blitt litt sammenpresset under bruddet. Eller en viss del av det skadde beinet går tapt i helingsprosessen.

Benlengdeforskjell betyr, akkurat som navnet antyder, at det er forskjell i benlengde – og årsaken til denne forskjellen kan være både strukturell og funksjonell. Den strukturelle benlengdeforskjellen betyr at det ene benet er kortere enn det andre i skjelettet.

En strukturell forskjell i benlengde kan enten være medfødt eller ha oppstått som følge av brudd, bruskskade eller kirurgi. Hvis bena er ulik lengde, er bekkenet og ryggraden vanligvis skjevt, noe som igjen kan skape smerter i rygg og hofter.

Benlengdeforskjell 

- Skjevhet i kroppen
- Problemer med smerter i rygg eller hofter

3 produkter

3 produkter

Du har sett 3 av 3 produkter