• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Benlengdeforskjell

Her finner du produkter som er utviklet for å lindre og behandle problemer i forbindelse med forskjell i benlengde.

Forskjell i benlengde kan føre til smerter i hofter og rygg på grunn av feilstillingen som oppstår. Benlengdeforskjell kan enkelt behandles med hjelp av en hælinnlegg som hever det kortere benet til riktig posisjon og hindrer feilstillingen.

Vanligvis fører en mindre forskjell i benlengde på opptil to centimeter ikke til problemer. Men ved en større forskjell i benlengde kan det være risiko for ryggproblemer på lengre sikt.

Forskjell i benlengde er ikke uvanlig; ingen mennesker er helt symmetriske, og derfor er det kanskje ikke så merkelig at våre kroppsdelene avviker litt fra hverandre. Forskjell i benlengde kan være synlig, men trenger ikke nødvendigvis å være det.

Årsaken til forskjellen i benlengde kan være medfødt eller forårsaket av en sykdom. Det kan også skyldes en gammel benbrudd der benet kan ha blitt litt sammenpresset i bruddet. Eller en viss del av det skadde benet kan være gått tapt i helingsprosessen.

HVA ER FORSKJELLEN I BENLENGDE?

Forskjell i benlengde betyr akkurat det navnet antyder, nemlig at det er en forskjell i benlengden – og årsaken til denne forskjellen kan være både strukturell og funksjonell. Den strukturelle forskjellen i benlengden innebærer at det ene benet er kortere enn det andre i skjelettet.

En strukturell forskjell i benlengden kan enten være medfødt eller ha oppstått som følge av brudd, bruskskader eller operasjon. Hvis benene er ulike i lengde, blir bekkenbenet og ryggraden vanligvis skjeve, noe som igjen kan føre til smerter i ryggen og hoftene.

SYMPTOMER PÅ FORSKJELL I BENLENGDE

- Feilstilling i kroppen
- Problemer med smerter i ryggen eller hoftene

1 produkt

1 produkt

Du har sett 1 av 1 produkter