skopleie

Du må kanskje ta vare på de nye skoene dine slik at de holder seg fine lenger, eller må du kanskje fjerne merker eller flekker? Eller kanskje bli kvitt vond lukt eller lukt?

Uansett hva du trenger å gjøre med skoene dine, kan du følge vår skopleieguide som hjelper deg med å finne de riktige produktene for skoene dine.
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Skovård/springyard-shoecare.jpg
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Skovård/1.jpg
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Skovård/280772966_691975528760228_7123184306667008416_n.jpg
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Skovård/81966062_593605451206493_2509227792501055284_n.jpg
TRINN FOR SKOPLEIE

Trinn 1
Start alltid med å rense skoene. Ta utgangspunkt i skoenes materialer for å få de riktige produktene.

Trinn 2
Når skoene er rene bør de behandles med midler som gjenoppretter og pleier

Trinn 3
Deretter skal materialet til skoene beskyttes mot smuss og fuktighet ved impregnering

Trinn 4
Avslutt med å friske opp innsiden av skoene, noe som motvirker illeluktende lukt og lukt
SKOPLEIE LÆR
Når det gjelder skopleie av skinn er det viktig å ta vare på dem kontinuerlig, for skinn er et levende materiale. Fordi skinn er et levende materiale, kan materialet sprekke, noe som også gjør det tørt. Men bruker du de riktige produktene, minimerer du risikoen for at skinnet skades samtidig som skoenes glans og glans beholder.

Nedenfor ser du våre produkter som er tilpasset skopleie for skinn.
SKOPLEIE SEMSKET SKINN
Trenger du skopleie for semsket skinn er det viktig å tenke på semsket skinn, akkurat som skinn er et naturmateriale. Semsket skinn er et litt mer følsomt materiale, så du bør alltid impregnere dine semskede sko før du bruker dine.

Nedenfor kan du se alle produktene våre som du kan bruke til å rengjøre og pleie dine semskede sko og sandaler.
SKOPLEIE TEKSTIL
Å vaske sko i tekstil eller stoff kan mildt sagt være en utfordring.

Sko i tekstil er for eksempel joggesko, loafers eller andre tøysko. Mange tror at du kan vaske tøyskoene dine i vaskemaskinen, men dette anbefales ikke da limet på skoene kan gulne og til og med falle. Bruk heller produktene nedenfor til å rengjøre skoenes stoff og få dem til å se ut som nye igjen.
SKOPLEIE SYNTESE
Syntetisk er et kunstig materiale som for eksempel minner om skinn eller lær i sin tekstur. De har imidlertid ikke de samme egenskapene og må derfor behandles forskjellig.

Nedenfor kan du se skopleie som er spesielt laget for å gjøre dine syntetiske sko nye, fine igjen.
SKOPLEIE ULL
For å rengjøre ull er det viktig å bruke riktig vaskemiddel. Ulle Wool Wash Wool vaskemiddel er et skånsomt rengjøringsmiddel fra Ulle spesielt utviklet for vask av Ulle Original ulltøffel. Ullrengjøringen egner seg også utmerket til andre typer ullplagg, som gensere, undertøy og saueskinn.

Nedenfor kan du se vaskemiddelet og også andre skopleieprodukter som er tilpasset rene sko og tøfler i ull.
SKOPLEIE SAUESKINN
Hvordan du rengjør og vasker saueskinn kan være litt vanskelig, men husk at saueskinn har smussavvisende egenskaper. Noe som betyr at hvis du lufter og lufter tøflene med jevne mellomrom i høy luftfuktighet, gjør det at saueskinnet føles friskere lenger uten at du trenger å vaske tøflene.

Men hvis du ønsker å vaske saueskinnsstoffene dine, kan du rengjøre saueskinnet i lunkent vann med mild såpeløsning, eller med vaskemiddel som er tilpasset saueskinn. Etter vask bør du strekke og gni huden inn når den er fuktig og deretter la saueskinnet tørke seg i et varmt rom. Plasser imidlertid aldri de nyvaskede saueskinnsstoffene ved siden av eller på et element.

Bruk deretter en semsket skinnbørste på toppen av tøflene som fjerner smuss, flekker og blanke områder. Børsten får også overdelen av semsket skinn til å skinne igjen og ser ny ut.
SKOPLEIE GUMMI
Etter en stund kan gummistøvlene eller andre gummisko se tørre ut og ha mistet sin fine glans.

Ved å bruke en poleringssvamp som er spesielt laget for å brukes til gummistøvler, kan du få støvlene til å se nye og fine ut igjen. Polersvampen beskytter mot uttørking og gir glans til gummien.

Nedenfor ser du skopleieprodukter som er spesielt laget for å rengjøre gummistøvlene dine og få dem til å se nye ut igjen.