Kompresjon for legg hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva

Kompresjon for legg

Kompresjonsstrømper for legger eller Calfs som mange også kaller det øker din blodsirkulasjon å gir deg bra og behagelig støtte for leggmuskelen. Leggkompresjon gjør at du får en raskere restitusjon etter du har trent samtidig som kompresjonen gir en herlig følse av massasje for hele leggen og minsker muskelvibrasjoner.

Kompresjonsstrømper for legger har samme egenskaper og effekt som hele kompresjonsstrømper. Strømpene gir deg også muligheten å kombinere strømpene med andre plagg och strømper.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

-->