• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Knesmerte

Her finner du produkter som er utviklet for å lindre knesmerter og gi støtte og lindring ved kneskader.

Knesmerter er noe som kan påvirke alle, uansett alder. Knesmerter kan skyldes flere forskjellige ting, ubehaget og smertene kan skyldes belastningsskader eller underliggende sykdommer. Hvis du har knesmerter, bør du kontakte helsepersonell for å finne ut hva knesmerter skyldes og hva du må gjøre for å lindre smertene og ubehaget.

Produkter for knesmerter

I vårt sortiment finner du produkter for å lindre og behandle knesmerter. Våre knebeskyttere og knestøtter finnes i flere ulike modeller, avhengig av akkurat hva du trenger. Beskytterne og støttene kan brukes til å stabilisere og avlaste knærne, noe som gir støtte og dermed lindrer smerte og ubehag.

Knebeskyttere og knestøtter kan brukes til å støtte og lindre akutte skader og kroniske kneskader. Tilskuddene kan også brukes til ulike fysiske aktiviteter.

Våre knestøtter og beskyttelser kan brukes til

- Avlast kneleddet
- Stabiliser kneleddet
- Motvirke ustabilitet i kneet
- Lindre knesmerter

Våre knestøtter er designet for forskjellige kneproblemer og er tilgjengelige i flere forskjellige design for å behandle:

- Problemer forbundet med kneirritasjon (tendomyopati, løse leddbånd, meniskopati, slitasjegikt, leddgikt, posttraumatisk og postoperativ)
- For å behandle og lindre smerter forbundet med knehopp, (patellar tendinopati og Schlatter)
- Gi støtte og lindring ved kroniske knesmerter

Liniment som lindrer knesmerter
Du kan bruke våre linimenter på hele kroppen og er designet for å lindre smerte og myke opp musklene rundt knærne.

I vårt utvalg av linimenter finner du salver med enten kjølende eller varmende effekt. Linimentet masseres inn i huden over knærne og bidrar til å øke blodsirkulasjonen og myker opp musklene, noe som gir en avslappet effekt og hjelper deg å bevege deg lettere. .

Linimentene er basert på ulike planteekstrakter fordi de har en betennelsesdempende og smertestillende effekt (smertestillende), som bidrar til at linimentet lindrer både smerte og ubehag. HER kan du se alle våre linimenter som lindrer smerter, hevelser og ubehag i forbindelse med knesmerter. .