Produkter for sprukne hæler og hælsprekker hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (7)1 2 Siste 100 per side

Sprukne hæler

Hælsprekker og sprukne hæler er et vanlig problem som rammer mange. Hælsprekker og sprukne hæler årsakes av tørr og hard hud som skapes ved hælkanten som til sist sprekker. Den tørre huden kan også bli misfarget. Hælsprekker bør behandles for at ikke lede til alvorligere problem.

Hælsprekker er ofte forårsaket av tørr hud og calluses som sprekker på grunn av å være utsatt for konstant trykk og friksjon. Hælsprekker er et problem som kan være både smertefullt og smertefullt. Hælsprekker kan være dype sprekker som blør og i det lange løp føre til infeksjoner som kan kreve medisinsk behandling. For å behandle hælsprekker og sprukne hæler, må huden gjøres myk og glatt igjen. Dette er viktig for å forhindre at calluses fører til hælsprekker. For å behandle dem kan du bruke fotfiler som er tilpasset til bruk for hælsprekker.

Fotfiler for sprukne hæler er ergonomisk tilpasset og gjør det lettere å få tilgang til den krumme formen på hælen og har et praktisk håndtak som kan utvides. Filen lar ny, sunn hud vokse under det skadede området. Det er imidlertid ekstremt viktig å ikke arkivere på åpne, blødende og smertefulle sprekker. Det er også viktig at du slutter å bruke hvis huden din blir sår eller betent. Når du bruker filen, må du være forsiktig så du ikke arkiverer for mye på huden. Denne typen filer bør ikke brukes hvis du er diabetiker eller hvis du har dårlig blodsirkulasjon. Det er også en løsning fra CCS for hudsprekker. Som er en gjennomsiktig, beskyttende, vannavstøtende elastisk film som tørker umiddelbart etter påføring og reduserer risikoen for betennelse. Løsningen reduserer smerte og letter helbredelsen av hudsprekker som er på hudsprekker på hender eller føtter. Denne løsningen kan også brukes av deg som er diabetiker på ikke-infiserte hudsprekker.

Du kan også bruke forskjellige fotkremer som er laget for å helbrede sprukne hæler og hælsprekker som raskt og effektivt pleier føttene dine. De forskjellige kremene har spesifikke egenskaper og stoffer som er snille mot huden og gjør den myk og glatt igjen. Fuktighetsgivende stoffer i kremene tilfører huden en naturlig fuktighet som trenger dypt inn og behandler tørr hud. Det er også spesielle eksfolierende sokker som brukes på føttene i 90 minutter og fjernet døde hudceller etter en enkelt behandling. Behandlingen inneholder en spesifikk gel som gjør føttene myke og silkemyke igjen.

Husk å gi føttene regelmessig fotpleie og pleie med fotpleieprodukter. Ved å bruke fotpleieprodukter holder du dem friske og sunne. Det er mange forskjellige produkter du kan bruke, men uansett hvilke fotpleieprodukter som passer deg og dine problemer best, har vi produktene for deg. Fordi vi ikke synes å ta vare på deg selv og føttene dine skal være noe vanskelig, komplisert eller tidkrevende.

-->