• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Accessoirer

Accessoirer som bidrar til å gi deg komfort i hverdagen. Alle produktene er nøye utvalgt, enten for å gjøre at du går mer komfortabelt, varmere eller tryggere - uavhengig av hvordan din hverdag ser ut. Nedenfor kan du lese mer om våre ulike typer av accessoirer.

Reflekser for økt synlighet
Vår kolleksjon av reflekser er designet for å gi deg den beste synligheten, spesielt under mørke vinterkvelder. Utforsk vårt utvalg av refleksvester, reflekssele, refleksbånd og andre små smarte reflekser som enkelt kan festes på jakker eller vesker. Med våre refleksprodukter kan du føle deg trygg og synlig i trafikken uansett vær. Klikk her for å se alle våre reflekser.

Leggvarmere for ekstra varme
En av våre bestselgende accessoirer er leggvarmere. De er ikke bare trendy og varme, men de er også funksjonelle og sørger for å holde deg varm på årets kjølige dager. Hvis du vil lese mer om bensvarmere og se alle modellene, kan du klikke her.

Votter og luer
Vår kolleksjon av votter og luer holder deg ikke bare varm på hodet og hendene, men de har også flere andre funksjoner. For eksempel vanntette votter som sørger for å holde hendene tørre i regn og snø, eller luer og buff med refleksdetaljer som gjør deg mer synlig i mørket.

Brodder og is-sikring
Du tenker kanskje at en brodd ikke kan være en accessoire? Men vi ser det som et tilbehør til skoene dine, som du alltid bør ha med deg i vesken eller i jakkelommen i vintermånedene. Fordi du enkelt kan ta dem på skoene dine og få bedre grep på is og andre glatte underlag. Det gjør at du går tryggere og reduserer risikoen for å skli. Hvis du vil se hele vårt utvalg av brodder, kan du klikke her.

Kort sagt streber vi etter å tilby smarte og stilsikre accessoirer som gjør at du går tryggere, mer komfortabelt og sikrere gjennom hverdagen. Uansett om det gjelder reflekser for økt synlighet, bensvarmere for ekstra varme eller votter og luer med refleksdetaljer, har vi produktene for deg.

 

34 produkter

34 produkter

Gå trygt

Pakke Gå trygt

Pakkepris
kr 379
kr 418

Du har sett 34 av 34 produkter