• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Strømper

Her finner du strømper som gir føttene din komfort, lindrer fotproblemer og passer til ulike anledninger.

Det finnes mange varianter av sokker og er et viktig hverdagsplagg som brukes i mange forskjellige situasjoner. Strømper kan brukes på flere forskjellige måter og kan også være praktiske eller brukes som motetilbehør. De er tilgjengelige i ulike materialer, farger og modeller for å matche klær og skape personlige stiler. Mens du holder føttene varme og beskytter dem mot skoskader, blemmer eller andre fotrelaterte problemer.

I vårt sortiment finner du sokker til alle behov, alt fra diskrete hverdagssokker til fargerike sokker som gir antrekket det lille ekstra. Eller strømper som hjelper til med fysiske aktiviteter og andre hverdagslige anledninger. De kommer fra flere kjente merker og finnes både for menn og kvinner.

Våre tåsokker er unike strømper med tær og er perfekte for de som har problemer med fotsopp eller lett gnager mellom tærne. Tåsokkene gjør at tærne spres på en mer naturlig måte, noe som gjør at tærne skilles bedre og kan bevege seg mer. Samtidig gagner det blodsirkulasjonen og føttene kan lettere å opprettholde en jevn temperatur, holde tærne tørre og hindre fotsopp. Uansett hva du trenger, finnes det strømper for deg, i alle mulige forskjellige modeller, mønstre og herlige farger for alle årstider og anledninger.

Det finnes også sokker for følsomme føtter, som anti-skli sokker med sklibeskyttelse, diabetessokker og spesialsokker som er spesielt utviklet for følsomme føtter uten trykksømmer.

Du kan finne sklisikre sokker eller sokker med sklisikre såler, for godt grep på glatt underlag. Anti-skli sokker hjelper deg å gå trygt og finnes i flere ulike modeller og materialer, inkludert ull og bomull. Anti-skli strømper hjelper deg med å holde balansen, både ung og gammel. De er også utviklet for følsomme og sarte føtter. Sokkene sitter helt uten trykk og har ingen sømmer eller folder som gir ubehag eller ubehag.

Diabetesokker er strømper for diabetikere eller for sensitive føtter. Som diabetiker er du ekstra følsom for trykk og gnagsår, som du kan få av "vanlige" sokker. Sokker for diabetikere er designet med et mykt og hudvennlig materiale, har ekstra flate sømmer eller ingen sømmer, har rullekanter eller løs strikk som ikke skaper unødvendig trykk.

Vi tilbyr sokker med kompresjon som er strikket på unikt måte og virker for å øke blodsirkulasjonen, samt gi næring og oksygenutveksling til musklene. Hvis du har f.eks. hælspore, du kan avlaste den og avlaste plantar fascia scenen med en hælsporestrømpe med kompresjon. Noen sportssokker med kompresjon bidrar også til sunnere ben både under og etter trening.

Sportssokker er viktige plagg som kan utgjøre en stor forskjell i fysisk aktivitet. Sportssokker er spesialdesignet for å være ekstra slitesterke, transportere fuktighet, redusere muskelvibrasjoner, gi raskere restitusjon og støtte musklene. De kan brukes til ulike typer aktiviteter, som løping og trening. Bomullssokker brukes av mange som trener, da de er myke, komfortable og laget av materialer som transporterer bort fukt og holder føttene tørre og friske. Fordi sokkene transporterer bort fuktighet, reduseres også smertefullt ubehag på føttene, som blemmer og gnagsår. Passformen til sportsstrømper skiller seg også fra "vanlige" sokker, de er bedre formet etter fotens struktur. Dette gjør at de sitter bedre på foten, samtidig som de gir mer komfort. Enten det er løping, power walk, crossfit, yoga eller dans, så har vi sportssokker som passer din aktivitet.

Varme sokker eller sokker er laget for de kaldere tider av året og for deg som har frosne føtter. De varme sokkene er tilpasset både hverdagsliv og sportsaktiviteter og finnes i både ull, bomull og en materialblanding.

Du kan også finne sokker med lavere skaft som passer spesielt godt til joggesko. Eller foretrekker du ballerinasokker så har vi lave sokker eller helt uten skaft som er tilpasset spesifikt for ballerinasko eller andre lave sko, hvor man ikke ønsker at sokkene skal være synlige. Sokkene gir komfort i skoene og holder føttene på en mer behagelig temperatur. Alternativt om du ønsker en sokk som ikke er synlig eller stikker opp over skokanten.

Hvilke sokker er best?
De beste sokkene finner du hos oss. Det finnes sokker i alle mulige varianter og materialer eller med funksjon og til forskjellige formål. Velg alltid sokker etter behov og aktivitet. Men uansett hva slags sokk du er ute etter, så har vi sokker som passer deg og dine behov.

Hvor ofte bør du bytte sokker?
Sokker utsettes daglig for skitt, svette og bakterier som kan forårsake vond lukt og infeksjoner. Derfor er det viktig å alltid sørge for å ha rene eller nye sokker hjemme slik at du kan skifte dem ofte. Bytt sokker helst hver dag eller vask regelmessig for å redusere ulike fotproblemer knyttet til svette eller fuktige føtter.

 

235 produkter

235 produkter