• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Strømper

Sokker er hverdagsplagget som finnes i flere ulike materialer, farger og modeller. Hos oss finner du sokker til alle behov og anledninger for både dame og herre. Vårt utvalg av sokker kommer fra flere kjente merker og det finnes alt fra den diskrete hverdagssokken til den fargerike stilige sokken som gir antrekket det lille ekstra. Men vi har også sokker som hjelper deg i alle dine fysiske aktiviteter, uansett om du løper, powerwalking, crossfit, yoga eller danser, så har vi sportssokken som passer deg. Vårt sortiment inneholder også sokker for de som har litt mer følsomme føtter, som antisklisokker med antisklibeskyttelse, diabetessokker og spesialsokker som er spesielt utviklet for sensitive føtter uten trykksømmer. Vi tilbyr også tåsokker, den unike sokken med tær som får tærne til å spre seg mer på en naturlig måte og øker blodsirkulasjonen. Uansett hvilke behov du har, har vi sokkene for deg, i alle mulige forskjellige modeller, mønstre og herlige farger for alle årstider og anledninger.

Diabetesokker er sokker for diabetikere eller for deg med sensitive føtter. Som diabetiker er du ekstra følsom for trykk og gnagsår som du kan få av vanlige sokker. Derfor er alle sokker som du finner under myke med hudvennlig materiale som er uten sømmer eller stramme skaft.

Sportssokker og sokker er viktige plagg som kan utgjøre en stor forskjell i fysisk aktivitet. Sportssokker er spesialdesignet for å være ekstra slitesterke, transportere fuktighet, redusere muskelvibrasjoner, gi raskere restitusjon og gi støtte til musklene. Banesokker kan brukes til alle former for sportsligere aktiviteter, som løping og trening. Bomullssokker brukes av mange som trener, da de er myke, behagelige og er laget av materialer som transporterer bort fukt og holder føttene tørre og friske. Fordi sokkene transporterer bort fuktighet, reduserer du også smertefullt ubehag på føttene, som blemmer og skrubbsår. Passformen til sportssokker skiller seg også fra vanlige sokker, de er bedre formet etter fotens struktur. Noe som gjør at de sitter bedre på foten og samtidig gir mer komfort.

Varme sokker er skapt for de kaldere tider på året og for deg som har frosne føtter. De varme sokkene er tilpasset både hverdags- og sportsaktiviteter. Du kan se varmesokkene under og finnes både i materialene ull og bomull.

Hvis du har en hælspore, kan du avlaste den og avlaste plantar fasciasenen med en kompresjonshælsokk. FS6 fra OS1st er en effektiv sokk som lindrer og øker blodsirkulasjonen slik at betennelsen kan gro.

Tåsokker er sokker med tær og er plagget som er perfekt for deg som har problemer med fotsopp eller lett får gnagsår mellom tærne. Tåsokker hjelper også med å spre tærne på en naturlig måte, og gir deg bedre balanse. Fordi tåsokkene skiller tærne og lar dem bevege seg mer naturlig, gagner det blodsirkulasjonen og gjør det lettere for føttene dine å holde en jevnere temperatur. I tillegg holder tærne seg tørrere og fotsopp kan motvirkes.

Hos oss finner du vanlige støttesokker, som finnes i flere forskjellige herlige farger og mønstre. Men vil du ha noe mer diskret finnes det også ensfargede støttesokker og støttesokker i nylon. Støttesokkene finnes i flere forskjellige materialer, som bomull, nylon, bambus og ull. Støttesokkene finnes i flere ulike modeller og er designet for å matche spesifikke behov. Støttesokkene som sportssokker finnes også som en sokk til leggen, for å øke restitusjonen og redusere muskelvibrasjoner.

Det finnes sportssokker med kompresjon, reise- og flysokker som er designet for å hjelpe blodsirkulasjonen under lengre turer. Det finnes også støttesokker i stay-up, som tights, slitesterke og hudfargede. Det finnes også støttestrømper som er laget for å lindre hælspore (plantar fasciitt) og andre smerter i hælen.

Uansett hva slags sokk du er ute etter, har vi sokker som passer deg og dine behov. Hvis du vil vite mer om våre tøfler, klikker du bare på hver tøffel. Hvor du kan lese mer om tøffelens egenskaper og hvordan den kan gjøre hverdagen din mer behagelig.

230 produkter

230 produkter

Du har sett 96 av 230 produkter

Vanliga frågor