• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Fotvorter

Her finner du produkter som er unikt utviklet slik at du enkelt og greit kan fjerne vorter selv hjemme.

Hva er vorter?
Vorter er preget av en forhøyet forandring i huden. Fotvorter og vorter på hendene er forårsaket av virus og vortene forsvinner ofte av seg selv, men noen ganger må de behandles. Det kan ta måneder før en vorte forsvinner, noen ganger kan det til og med ta flere år. For å bli kvitt vortene kan du bruke vortemiddel som gjør at du blir kvitt vortene raskere, samtidig som du hindrer dem i å vokse seg større og smitte andre.

Fotvorter oppstår oftest på fotsålen og er forårsaket av HPV-virus som overføres ved hudkontakt (både direkte og indirekte).

Symptomer på vorter
Fotvorter er runde og hevet. De har også en hard kant og er litt mykere i midten. Håndvorter er litt mer fremtredende enn fotvorter. Det er også vanlig at fotvortene ser ut som små blomkålhoder. Vortene kan også være såre, eller gjøre vonde. Det er også vanlig at det kommer svarte, små prikker på vorten.

Unngå å få vorter
- For å unngå å få vorter, eller minimere risikoen for å få vorter igjen
- Unngå å låne håndklær eller sko av andre
– Ikke gå barbeint i offentlige bad og dusjer, bruk for eksempel badetøfler. HER kan du se vårt utvalg av badesko som er perfekte å bruke i svømmebasseng og badehus.

Behandle vorter
For å behandle vorter kan du bruke vortebehandlinger og vortefjernere. Behandlinger og fjerning av vorter er utviklet slik at du kan behandle vortene hjemme på en smidig og enkel måte. Behandlingene og fjerningene finnes både som frysebehandling og som en løsning som tærer eller tørker ut vortene – og i denne kategorien kan du finne vortebehandlingen som passer for deg.

Husk at de fleste vorter er smittsomme og lett spres til andre deler av kroppen din så vel som til andre rundt deg som du kommer i kontakt med. Derfor er det viktig å komme i kontakt med behandlingen på et tidlig tidspunkt. Det er også lettere å bli kvitt nye vorter enn de som har rukket å vokse.

Lindrer smerte og ubehag forbundet med vorter
Har du problemer med at vortene gjør vondt, kan du bruke puter som er laget for å avlaste området. I vårt sortiment finner du skumgummiputer eller silikonputer som du kan bruke for å lindre området og lindre smertene. Du kan se alle de lindrende putene her.

5 produkter