Produkter for svette føtter hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp på julegaver frem til 2021-01-15
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (64)1 2 3 ... 16 Siste 100 per side

Svette føtter

Svette føtter og fotsvette oppstår på grunn av at våre føtter avgir fukt kontinuerlig, og når denne fukten nedbrytes av bakterier som kan finnes på huden, oppstår blant annet illeluktende dufter.

For å unngå fotsvette er det viktig å holde en god fot hygiene. Vask føttene en gang om dagen og bruk sokker i naturlige materialer (som bomull eller ull) som tillater huden å puste. Du kan for eksempel vaske føttene med enkle børster ment for føtter. Som i tillegg til å rengjøre føttene, gir deg en deilig fotmassasje og øker blodsirkulasjonen. For å forhindre svette føtter og fotsvette, kan du bruke duftspray som rengjør, fresher opp og samtidig forebygger ubehagelig lukt i dine sko. Sprayen motvirker bakterier og nøytraliserer skoens materiale uten å påvirke dens pusteevne.

For å lindre symptomene med svette føtter kan også bruke duft poser som enkelt fjerner illeluktende dufter. Duftposene absorberer fukt, nøytraliserer pH-balansen, motvirker bakterier og tilsetter en fresh duft. Du kan bruke duftposene i alle typer sko, men også i idrettsutstyr som hansker og vesker. Med fotbalsam kan du enkelt friske opp din føtter å forhindre at dårlig lukt oppstår takket være dens ulike egenskaper.

Et oksygenrikt fotbad kan også være behjelpelig med å fjerne illeluktende føtter. Oksygenrikt vann fra BioCool er spesielt utviklet for å hindre fotsvette. Fotbadet forbedrer også hudens kvalitet ved å helbrede hæl sprekker og myke opp hard hud. Fotsvette kan også unngås med fotdeodoranter og fotspray som frisker opp dine føtter og holder dem tørre. Skosåler med aktivt kullfilter motvirker dufter og kan anvendes i alle type sko. Uansett hvilket produkt du foretrekker, har vi alt for at du skal slippe å leve med svette føtter. For å vite hvordan hvert produkt kan hjelpe deg, kan du enkelt klikke deg inn på produktene og lese om deres spesifikke egenskaper.