Produkter for å behandle ustabilt fotledd hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (16)1 2 3 4 Siste 100 per side

Ustabilt fotledd

Ustabil ankel er et vanlig fotproblem, og det kan påvirke hvem som helst. Hvis du har problemer med en ustabil ankel, har du ofte problemer med forstuinger eller ankelforstuinger. Hvis du også tidligere har hatt problemer med å ofte ha forstuet eller forstuet fot, kan det føre til at anklene blir ustabile eller svake.

Forstuing av foten betyr at du har skadet vevet rundt leddet og hevelsen kommer vanligvis fra blødningen som kan oppstå når du forstuer eller forstuer foten. Når du forstuder foten, oppstår smerte og hevelse rundt det berørte området. Men blødning kan også forekomme. De fleste som lider av en ustabil ankel er de som er fysisk aktive og ofte har forstuet eller forstuet fot. Men de som er hyperaktive har større risiko for å bli rammet.

Hvis du har fått en forankring i ankelen, kan du gi ankelen stabilitet og støtte ved hjelp av en ankelstøtte. Ankelstøtten gir deg både støtte, kontroll, men også sikkerhet. Ved å bruke fotbeskyttelse gir du den skadde ankelen den støtten den trenger mens du ikke risikerer å forstue eller vri på foten igjen.

For å lindre smerten som oppstår med ustabile ankler, kan du bruke liniment. Linimenter er tilgjengelige som både oppvarming og avkjøling, hvor kjølelinimentene virker beroligende på betennelse i muskel-, ledd- og bløtvevsskader. De varmende linimentene gir en behagelig, varmende massasje til spente, stive muskler og ledd. For å lese om liniment og dets egenskaper, klikk på hvert produkt.

For å lindre ubehaget kan du også trene føtter og ankler ved å gi dem styrke og stabilitet.

-->