• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Ustabilt fotledd

Her finner du produkter som hjelper deg med å behandle ustabile ankler, men også forebygge skader fra forstuinger

Ustabil ankel er et vanlig fotproblem, og det kan påvirke hvem som helst. Hvis du har problemer med en ustabil ankel, har du ofte problemer med forstuinger eller ankelforstuinger. Hvis du også tidligere har hatt problemer med å ofte ha forstuet eller forstuet fot, kan det føre til at anklene blir ustabile eller svake.

Forstuing av foten betyr at du har skadet vevet rundt leddet og hevelsen kommer vanligvis fra blødningen som kan oppstå når du forstuer eller forstuer foten. Når du forstuder foten, oppstår smerte og hevelse rundt det berørte området. Men blødning kan også forekomme. De fleste som lider av en ustabil ankel er de som er fysisk aktive og ofte har forstuet eller forstuet fot. Men de som er hyperaktive har større risiko for å bli rammet.

Hvis du har fått en forankring i ankelen, kan du gi ankelen stabilitet og støtte ved hjelp av en ankelstøtte. Ankelstøtten gir deg både støtte, kontroll, men også sikkerhet. Ved å br

Her finner du produkter som hjelper deg med å behandle ustabile ankler, men også forebygge skader fra forstuinger.

Ustabil fotledd er et vanlig fotproblem og kan ramme alle, både menn og kvinner i alle aldre. De fleste som lider av en ustabil fotledd er de som er fysisk aktive og ofte har forstuet foten. Hvis du er ute på tur, er en jevn vei vanligvis ikke et problem ved ustabil fotledd, men når underlaget blir ujevnt øker ustabiliteten i ankelen. Ustabile ankler oppstår vanligvis under, for eksempel, aktivitet i skogen, s idretter som går sidelengs eller når du går på kupert underlag eller ujevnt underlag. Dessverre kommer en skade eller ustabil ankel ofte igjen og forårsaker mer ubehag mer enn én gang.

KJENNETEGN PÅ USTABILT FOTLEDD

- Ved lasting bøyer foten seg uventet
- Det er vanligvis en eller flere forstuinger
- Foten er ustabil
- Vanskeligheter med å gå på ujevne underlag
- Vanlige er nye forstuinger eller overstretching

Ved ustabile ankelproblemer får du ofte problemer med forstuinger eller ankelforstuinger. Forstuet fot betyr å skade vevet rundt leddet, og hevelsen kommer vanligvis fra blødningen som kan oppstå ved forstuinger av foten. Når du forstuer foten, oppstår smerte og hevelse rundt det berørte området. Blødning kan også forekomme.  Hvis du også tidligere har hatt problemer med kontinuerlige forstuinger, kan det også føre til at anklene blir mer ustabile eller svake.

BEHANDLE
USTABILT FOTLEDD
De fleste mennesker, som påvirkes av ustabile ankler, stoler vanligvis ikke på føttene når ankelen bøyer seg uventet under belastning. Ved en ankelforstuing kan offeret få hjelp av støttende, stabiliserende og styrkende produkter. Dette for å hjelpe ankelen til ikke å forstue igjen. I vårt sortiment finner du produkter, inkludert ankelstøtter, som gir fotledd din både stabilitet og støtte. Ankelstøtten gir deg også både kontroll og sikkerhet når du utfører ulike aktiviteter. Ved å bruke fotbeskyttelse gir du den skadde ankelen den støtten den trenger samtidig som du ikke risikerer å forstue eller vri på foten igjen.

For også å lindre smerten som oppstår i tilfelle av ustabil fotledd, kan du bruke liniment. Liniment er tilgjengelig både som oppvarming og kjøling, hvor linimentene har en beroligende effekt på betennelser i muskel-, ledd- og bløtvevsskader. De varme linimentene gir en komfortabel, varmende massasje til spente, stive muskler og ledd. For å lese om liniment og dets egenskaper, klikk på det respektive produktet. For å lindre ubehaget ditt, kan du også trene opp føttene og ankelen ved å gi dem styrke og stabilitet.

Du kan også gå til fysioterapi med balanse og muskeltrening. Bruk stabiliseringsbeskyttelse og teiping. Unngå ustabile og ubehagelige sko eller sko med høye hæler. Eller hvis et godt utført rehabiliteringsprogram ikke hjelper, kan det være nødvendig med en mulig operasjon.