• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Kalde føtter

Her finner du produkter for kalde føtter som er designet for å gi føttene dine både varme og komfort.

Å ha problemer med kalde, frosne føtter er vanlig og det er flere grunner til at du fryser føttene. Kalde føtter kan ofte skyldes kaldt vær og vi bruker ikke sko eller sokker som er varme nok. Men kalde føtter kan også skyldes dårlig blodsirkulasjon, som gjør det vanskeligere for kroppen å få varme til hender og føtter. Men kalde føtter kan også skyldes ulike sykdommer.

Hvorfor har jeg kalde føtter?
-Mangel på varme eller sko og sokker som ikke holder varmen
- Vanskeligheter med blodsirkulasjonen
-Helseproblemer i forbindelse med dårlig blodsirkulasjon
- Sykdommer som anemi, perifer arteriell sykdom (PAD) og diabetes hvor det er vanlig å ha kalde føtter

Bli kvitt kalde føtter

For å bli kvitt kalde, frosne føtter kan du beskytte føttene mot kulde. Ved å bruke varme sokker, varme sko eller innleggssåler som gir føttene varme og holder føttene varme. Men hvis du har testet produkter for kalde føtter og ikke føler at noe hjelper, bør du søke lege

KALDE FØTPRODUKTER

Sokker for kalde føtter er varme sokker som gir føttene dine både komfort og varme. Fryser du føttene litt, kan du bruke ullsokker. Du kan bruke sokkene hele året, både vinter og sommer. Årsaken er at ull hjelper kroppen til å holde føttene i en jevn, behagelig temperatur. Folden gir sokkene varme til føttene når de er kalde, men holder dem behagelig kjølige når det er varmt. HER kan du se alle våre varme ullsokker.

Såler for kalde føtter og kalde sko
Opplever du at skoene dine ikke holder på varmen, eller at føttene lett blir kalde i skoene, kan du bruke innleggssåler. Sålene er designet for å passe i ulike typer sko, og de er også tilgjengelige for ulike aktiviteter – for eksempel til fotturer, vintersport eller jakt.

Sålene er utformet i materialer som gir varme til føttene og har en underside som isolerer mot kulden som kommer av merker. HER kan du se alle våre innleggssåler som er designet for å gi føttene dine varme.

Sko som tåler kulde – Du kan også bruke varme og fôrede sko som er designet for kaldt klima og for å gi føttene varme hele dagen. Skoene er designet i forskjellige materialer som varmer og har i tillegg yttersåle som isolerer mot kulde fra utsiden. HER kan du se alle de varmfôrede skoene som sørger for å holde føttene varme hele dagen.

Kalde gulv hjemme? Hold dem varme med tøfler Saueskinnsstoffer er myke og behagelige tøfler som har blitt populære å bruke for å lindre kalde føtter. Saueskinnsstoffene sørger for at føttene holder seg varme og er perfekte for bruk hjemme. Grunnen til at saueskinn er så godt egnet for kalde føtter er fordi saueskinn har naturlige, temperaturregulerende egenskaper. Noe som gjør at tøflene gir føttene varme når det er kaldt, men holder dem kjølige når det er varmt. HER kan du se alle våre saueskinnsstoffer som passer for kalde føtter. Varmende kremer for kalde føtter. 

Det finnes også fotbalsam og fotkrem som er designet for å gi varme til kalde føtter. Fotkremene er designet for å stimulere sirkulasjonen i føttene, noe som stimulerer blodsirkulasjonen og gir en behagelig, varm følelse. HER kan du se alle våre fotkremer som gir føttene varme.

162 produkter

162 produkter

Du har sett 36 av 162 produkter