Produkter for kalde føtter hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (92)1 2 3 ... 23 Siste 100 per side

Kalde føtter

Kalde føtter kan ofte bare skyldes kaldt vær og det faktum at vi bruker sko som ikke er varme nok. Men kalde føtter kan også skyldes dårlig blodsirkulasjon, noe som gjør det vanskeligere for kroppen å få varme i føtter og hender. For å motvirke kalde føtter kan du bruke fotkremer som gir en varmende følelse og som fremmer blodsirkulasjonen i føttene. Du kan også prøve å bruke kompresjonsstrømper. Støttestrømper fremmer blodsirkulasjonen og lindrer og forhindrer slitne og hovne ben.

Du kan også varme de kalde føttene og beskytte deg mot kulden ved å bruke fôrede sko, varme sokker eller varmer skosåler i for eksempel ull som skaper et behagelig klima inne i skoene. Da slipper du frosne tær, noe som kan gi en ubehagelig følelse. Du kan også bruke Gehwol Warmin Balm fotbalsam, som er en varmende fotbalsam for kalde føtter som stimulerer sirkulasjonen i føttene og skaper en varm følelse.

Varme såler og oppvarmede skosåler kan også hjelpe deg med å holde føttene varme på kaldere dager. Du kan velge mellom batterivarmede såler og enklere varianter i fleecemateriale. Varmesålene og de varmbare sålene passer i de fleste skomodeller. Innleggssålene er perfekte for alle slags vinteraktiviteter og holder føttene varme, enten du går på skøyter, går på ski, går eller er ute på jakttur.

-->