• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Brede anklar

Her finner du produkter som er designet og utvalgt for brede ankler.

Ankler kan se ut på mange forskjellige måter. De er tilgjengelige i mange forskjellige bredder og varierer fra individ  til individ. Brede føtter eller brede ankler kan være genetiske, men kan også avhenge av andre faktorer.  De fleste problemer kan håndteres.

Du kan for eksempel få hovne ankler hvis du lander dårlig på foten, forstuer foten eller tråkker skjevt. De kan hovne opp  hvis du er gravid, er overvektig og det er ikke uvanlig at de hovner opp etter mange timers stillesitting. Selv en hevelse, rundt ankelen, kan være tegn på hjertesviktsymptomer, eller en forverring i en allerede eksisterende hjerte-eller nyresvikt som deretter må sjekkes ut av en lege.  

Hvis du har en høy ankel, bred ankel, brede legger, hovne ankel eller hva som er årsaken til en bred ankel, er vanligvis mange produkter, som normalt tilbys på markedet for smale. Produkter med større plass og bredere passform gir bedre forhold og en mer komfortabel komfort uten at det klemmer og gjør vondt.

Det er ikke alltid så lett å finne produkter med bred passform. I vårt sortiment finner du sko, brede ankelstøvler og støttestrømper som passer for deg som kanskje trenger litt ekstra plass.

84 produkter

84 produkter

Du har sett 36 av 84 produkter