• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Skadet leggmuskel

Har du problemer med skadet leggmuskel? Her finner du produktene som lindrer ubehaget ditt i forbindelse med skadet kalvemuskel.

Hva er skadet kalvemuskel? 
Skadet kalvemuskel som et ord eksisterer egentlig ikke. Hvis du er ute etter "skadet kalvemuskel" i medisinsk litteratur, vil du ikke gå noe svar. Men selv om skadet kalvemuskel ikke er en klinisk diagnose, er det et kollektivt navn som kan skyldes flere forskjellige skader. Symptomene som akkumuleres under begrepet skadet kalvemuskel er: 

-Akutt smerte i kalven
-Dyp liggende ømhet i kalven
-Krampefølelse i kalven
-Følelse av stivhet i kalven
-Brennende følelse i kalven
-Nummenhetsfølelse i kalven

Injured kalvemuskelen kan bety flere forskjellige typer skader i kalven og i kalvemuskelen. Ofte betyr dette et brudd på en av kalvens muskler eller skade på bindevevsmembranen som eksisterer mellom musklene.

og derfor er de vanligste symptomene på skadet leggmuskel akutt smerte i kalven - som også kan være stikkende og kramper. Ofte kommer symptomene i forbindelse med raskere løping eller i forbindelse med andre idretter som tennis, badminton eller gulvball som innebærer raske retningsendringer.

Årsak til skadet kalvemuskel

Injured kalvemuskel kan påvirke alle, både menn og kvinner i alle aldre. Årsaken til å lide av skadet kalvemuskel kan variere fordi skadet kalvemuskel betyr at du har hatt strekkmerker i kalvemuskulaturen. Når strekkmerker oppstår, kan det skyldes flere forskjellige ting: 

-Stivhet og nedsatt muskelfunksjon i kalven
-Økt alder
-Høyere tempo når du løper
-Svekke blodsirkulasjonen i bena og føttene
-For høy belastning i forhold til hva kroppen tåler
-For rask trening øker

Behandle skadet leggmuskel

For å behandle skadet kalvemuskel, må du vite årsaken til symptomene. Hvis du tror du har lidd av skadet kalvemuskel, kan du søke omsorg, for å bli evaluert om det er skadet kalvemuskel og hva skaden skyldes.

Bruk, skadet kalvemuskel helbreder seg selv, men det kan ta lang tid, og det er også vanlig at problemene forbundet med å komme tilbake etter at skaden har helbredet. Derfor er det viktig at du får hjelp til å rehabilitere skaden og forstå hvorfor skaden oppsto.

For å behandle problemene dine i forbindelse med skadet leggmuskel , kan du strekke kalvene dine, for å motvirke kramper som kan oppstå i forbindelse med skaden. Du kan også gi en lett massasje til musklene for å lindre smerte og ubehag.

Det er også viktig at du følger rehabiliteringsprogrammet du har fått fra helsevesenet og avbryter opplæringen som belaster kalvene dine. For å øke blodsirkulasjonen i bena og føttene, kan du bruke kompresjonsstrømper, også kalt kompresjonsstrømper. Sokkene skaper et lett trykk og holder blodsirkulasjonen i bena og i kalvemuskulaturen. Ved å øke blodsirkulasjonen bidrar du også til å øke hastigheten på healing.

For å lindre kalvene i tilfelle skadet kalvemuskel, kan du bruke lindrende hælputer, hælinnlegg eller hælkiler. Innsatsene er plassert under hælen på skoene og på en måte heve hælen. Dette lindrer i sin tur arbeidsområdet til akillessenen og kalvemuskulaturen, noe som tilsvarer en svært lastet ytre stilling av kalven. Med andre ord lar hælinnleggene deg gå som vanlig, men kalven ender opp i en gunstigere posisjon som lindrer det skadede området.

I denne kategorien kan du finne produkter, for eksempel sokker med kompresjon og lindrende innsatser for hælen som lindrer ubehag forbundet med skaden. Hvis du trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice - vi hjelper deg gjerne.

48 produkter

48 produkter

Du har sett 36 av 48 produkter