• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Støttestrømper

Støttestrømper er sokker som motvirker hevelse i beina, skaper bedre velvære og samtidig gir beina mer energi. Støttestrømper er perfekte for deg som har en jobb der du står og går mye. Noe som betyr at du har mye belastning på beina og får slitne føtter.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

FORDELER MED Å BRUKE STØTTESTRØMPER 

Du kan bruke støttestrømper av flere forskjellige grunner, støttestrømper har blitt kjent for eksempel som "flight socks" eller "travel socks". Årsaken er at de kalles fordi de er perfekte for lange turer hvor du setter deg mye ned. risikoen for å lide av blodpropp, ettersom støttestrømpene øker blodsirkulasjonen og samtidig motvirker slitne, hovne og tunge ben - som lett oppstår under lange reiser.

Støttestrømper har også blitt et populært plagg å bruke hvis du har problemer med åreknuter, ettersom sokkene hjelper til med å lindre og behandle problemer som oppstår i forbindelse med åreknuter. Støttesokkene gir et jevnt og behagelig trykk som motvirker hevelse i bein og gir støtte slik at åreknuter kan komprimeres.

I vårt sortiment finner du også støttestrømper for gravide. Støttestrømper for gravide er spesielt laget for å forbedre kroppens evne til å koagulere blod under graviditet. Når du er gravid kan bena hovne opp, bli lettere sliten, og du kan også få problemer med åreknuter. Hvis du er gravid og bruker støttestrømper, kan du forhindre slitne og hovne ben og føtter. Samtidig reduserer du risikoen for å lide av åreknuter.

Men støttestrømper brukes også av de som liker den behagelige og lette massasjefølelsen som strømpere gir og vil forhindre problemer med både åreknuter og blodsirkulasjon.

Det er også vanlig å finne det problematisk å ta på støttestrømper. I vårt sortiment finner du også hentehjelp. Strammehjelp er perfekt for deg som har problemer med å nå helt ned til gulvet, er stiv eller har problemer med smerte. Å sette på hjelpemiddel gjør det lettere når du må ta på deg strømpere, slik at du blir lettere i hverdagen og lettere kan bruke støttestrømpere.

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

SE VÅR STØRRELSESGUIDE HER

170 produkter

170 produkter