Produkter for hovne føtter hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (165)1 2 3 ... 42 Siste 100 per side

Hovne føtter

Hovne føtter og ben er et vanlig problem. Hevelse i føtter er lett å forhindre ved hjelp av for eksempel kompresjonsstrømper. Hovne føtter og ben oppstår vanligvis fordi man har stått opp lenge eller vært stillesittende en lang tid uten å ha beveget benene.

Hovne føtter kan også skyldes varme ute, andre årsaker er også overvekt, hormonforandringer, graviditet, ansamlinger av væske eller sykdom.

Grunnen til at hevelsen oppstår er fordi venesystemet i benet ikke fungerer optimalt. Når man sitter i ro over en lengre periode eller går og står mye samler blodet seg i føttene og kommer seg ikke videre opp igjen. Kombinasjonen av dette sammen med at arteriene i benet fortsetter å pumpe ned nytt blod i foten gjør at venene må jobbe ekstra hardt for å pumpe blodet tilbake til hjertet igjen. For å lindre dine hovne føtter og ben, kan du bruke støttestrømper.

Støttestrømper som også kalles kompresjonsstrømper er et klesplagg som hindrer hevelse i benene, skaper en bedre trivsel samtidig som de gir dine ben mer energi. Støttestrømper er perfekt for deg som har en jobb hvor du har stor belastning på dine ben og får trøtte føtter. Her kan du se flere pene, morsom støttestrømper i flotte farger og mønstre. Uansett hvilken jobb du har, hvordan din hverdag ser ut, eller hvilke problemer du har, så har vi støttestrømpen for deg. Støtte strømper, du kan bruke til en rekke anledninger, for eksempel under flyreiser, hvis du er gravid eller har åreknuter. Vi tilbyr også kompresjonsstrømper som kan brukes ved fysisk aktivitet. Strømpene har en effektiv effekt ved trening.

-->