• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Hovne føtter

Her finner du nydelige produkter i forskjellige materialer som hjelper deg med å forebygge eller lindre problemer med hovne føtter.

Hovne føtter og ben er en av våre vanligste plager.  Hevelsen oppstår vanligvis på grunn av å stå for lenge, sitte ned  i lang tid eller ikke bevege bena. Men det kan også skyldes andre grunner.  

 VANLIGSTE ÅRSAKER TIL HOVNE FØTTER.

- Varme
-  Overvekt
-  Hormonforandringer
- Graviditet
- Væskeretensjon i føtter (ødem)
- Underliggende sykdommer

HVA BETYR HOVNE FØTTER?
Som hovne ben, som du kan lese om HER,  er hovne føtter også et vanlig problem. Grunnen til at hevelsen oppstår er fordi venesystemet i bena ikke fungerer som det skal. Sitter du stille i en lengre periode eller går og står mye, koagulerer blodet seg i føttene og beveger seg ikke lenger opp igjen. Kombinasjonen av dette og i forbindelse med at arteriene i bena fortsetter å pumpe nytt blod inn i foten, gjør at venene må jobbe ekstra hardt for å presse blodet tilbake til hjertet igjen. Heldigvis finnes det ulike produkter som hjelper til med å lindre dine hovne føtter og ben.

I vårt sortiment finner du  flere stilige, morsomme kompresjonsstrømper med nydelige farger, mønstre og materialer. Uansett hvilken jobb du har, hvordan hverdagen din ser ut eller hvilke problemer du har, har vi støttestrømpen for deg. Støttestrømper, også kjent som kompresjonsstrømper, er et plagg som motvirker hevelser i både føtter og ben. De skaper et bedre velvære som samtidig gir beina mer energi. Kompresjonsstrømper er perfekte for de som har en jobb der du har mye belastning på beina og får slitne føtter. Du kan bruke støttestrømper av flere forskjellige årsaker, for eksempel under flyreiser, hvis du er gravid eller har åreknuter. Vi tilbyr også kompresjonsstrømper som kan brukes i fysisk aktivitet. Sokkene har en effektiv innvirkning på trening og restitusjon.

VI TIPS
For å forhindre hovne ben, kan du også prøve å holde bena i høy stilling så venerne lettere tømmer blodet op til hjertet. Hvis du tilbringer dagene sittende, unngå å sitte bena krysset fordi blodet pumper rundt lettere når du sitter normalt. Prøv også at flytte dig, hvis du har et stillesiddende arbejde, der varer mere end en time. Når du beveger deg, aktiverer du blodsirkulasjonen i beina og hjelper blodstrømmen. Når du setter deg ned, kan du også bevege føttene og gjøre øvelser med tåene. Dette for at du skal få i gang blodsirkulasjonen selv om du er stillesittende.

210 produkter

210 produkter

Du har sett 36 av 210 produkter