• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Tørre føtter

Har du tørre føtter? Her finner du produktene som gjør føttene myke igjen.

Hva er tørre føtter?

Tørre føtter er akkurat som det høres ut, det betyr at huden på føttene er tørr og det er også vanlig at huden er hard og huden på føttene kan til og med ha sprekker. Tørre føtter er et vanlig fotproblem som kan påvirke alle. Men hvis du har tørre føtter, er det viktig at du løser problemet, slik at det ikke blir verre og skaper flere problemer.

Hvis huden blir tørr, kan det skape smertefulle og smertefulle sprekker i huden. Sprekkene i sin tur kan blø og i verste fall til og med bli smittet. Derfor er det viktig at hvis du har problemer med tørre føtter, at du prøver å behandle huden og gjøre den myk igjen.

Hvorfor får jeg tørre føtter?

Tørre føtter kan alle komme på et tidspunkt, spesielt i de varmere tider av året. Det er vanlig å føle at føttene dine er tørre om sommeren. Den tørre og varme luften gjør allerede tørr, hard og tykk hud på føttene enda tørrere. Dette betyr at huden på føttene også er i fare for at hudsprekker dannes, og at du vil ha problemer med hælsprekker.

Du kan også få tørre føtter på grunn av stramme og ubehagelige sko, men den tørre huden kan også oppstå i forbindelse med overvekt og stillesittende arbeid. Det er også vanlig å bli tørr hvordan på føttene når du blir eldre, årsaken er at trykket på føttene øker gjennom årene mens selve huden blir tørrere.

Hvordan blir jeg kvitt tørre føtter?

Tørre føtter kan lindres ved å forhindre dehydrering med fuktighetsgivende fotkremer etter rengjøring. Dette holder også huden fuktig og smidig. Tørr hud på føttene kan også behandles med en skallkrem eller ved forsiktig å fjerne den tørre huden. I denne kategorien finner du produkter som er spesielt opprettet for å lindre og behandle problemer forbundet med tørr hud.

Unngå tørr hud på føttene og hold føttene myke
For å forhindre tørr og hard hud på føttene, er det viktig at du har god fothygiene og tar vare på føttene kontinuerlig. Smør føttene med en mykgjørende fotkrem regelmessig og bruk fotfiler til å arkivere den harde, døde huden. Dette holder deg puste myk og unngår ulike fotproblemer som tørre føtter, calluses og hæl sprekker.

Hvis du har diabetes og har tørre føtter, anbefaler vi produktene som har etiketten "Egnet for diabetikere", du kan også se alle produkter som er tilpasset diabetikere HER