Diabetes og produkter som kan lindre dine besvær hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (85)1 2 3 ... 22 Siste 100 per side

Diabetes

Diabetes er en sykdom som blir mer og mer vanlig. Diabetes er en livslang sykdom som påvirkes av hvordan du lever, for eksempel trening, stress og kosthold. Men å være diabetiker handler mer om enn å bare holde styr på kostholdet ditt. Ting som andre tar for gitt som å kjøpe sko og sokker kan være problematisk hvis du er diabetiker.

Når du lider av diabetes, er du ekstra følsom for trykk og gnagsår. Derfor er det ekstra viktig å bruke sko og sokker som er tilpasset diabetikere.

Flertallet av de som har diabetes har også problemer med ytre nerveskader på føttene, og det rammer ofte eldre mennesker. Disse nerveskadene kan føre til tap av følelse, noe som betyr at du får en dårligere oppfatning av følelse og smerte. Derfor kan det være vanskelig å legge merke til om du får sår, skrubbsår eller andre skader på føttene.

Hvis du opplever at du har fotproblemer når du har diabetes, kan det også skyldes at du har nedsatt blodsirkulasjon, og da har du også større risiko for å lide av sår på føttene. Når du som diabetiker har lidd av et fotsår, tar det ofte lang tid å gro og såret kan også forverres og få alvorlige konsekvenser. Derfor er det ekstra viktig å ta godt vare på føttene.

Hvis du har diabetes, er det viktig at du tar hensyn til om du får skader eller sår på føttene. Men det er også viktig å være oppmerksom på tørr hud, calluses, rødhet, hevelse eller sprekker. Derfor er det også viktig å ha god skopleie og holde oversikt over skoene dine. Fordi både grus og smuss kan havne inne i skoene.

Diabetikere bør derfor ikke gå barbeint da det er fare for å tråkke på noe som kan forårsake skader eller sår. Ved å bruke komfortable, komfortable og fotrettede sko beskytter du føttene mens du gir føttene mer komfort, støtte og lindring.

Når du er diabetiker er det også viktig hva slags sokker du bruker, i vårt sortiment finner du også diabetessokker. Diabetesokker er sokker som er spesielt laget for deg som er diabetiker eller for deg som har ekstra følsomme føtter. Sokkene er myke, komfortable og har et hudvennlig materiale som er uten sømmer eller strammende kraft.

I vårt sortiment finner du også sko, sandaler og tøfler som gir føttene god plass og som sitter godt og stabilt på foten uten å ha sømmer eller annet som kan forårsake gnagsår og annet ubehag.