Om oss

Minfot gjør det enkelt for deg å kjøpe kvalitetsprodukter for lykkelige føtter og økt livskvalitet. Med store kunnskaper om føtter og kropp tilbyr vi produkter som øker vårt velvære med hjelp av innlegg, såler, støttestrømper, fotpleie, tøfler og sko.

Vi hjelper deg å gå rett og gå lett!

Minfot er et familieeid e-handelsfirma som drivs av Cajsa Krikström med hovedkontor i Båstad i syd Sverige. Datterselskapet som finns i Norge heter Minfot AS under varemerket Myfeet.no

Etter 6 år som sertifisert fysioterapeut hadde Casja først butikker med produkter innen helse før Minfot ble dannet i 2011. Med hennes drivkraft for menneskers velvære og en stor kunnskap innen føtter og kropp gjorde at Minfot ble dannet.

...»Våre føtter bær oss gjennom livet, i hverdagen og mot nye opplevelser og mål. Men våre føtter blir også utsatt for store belastninger. For hvert steg vi tar absorberer føttene kroppens tyngde, påvirker vår rørlighet, vår holdning og hele vårt velbehag. Derfor er det en smart ide å tenke mer på dine føtter…»

Cajsa Krikström


Visjon

Våre føtter behøver mer oppmerksomhet!

Vår visjon er å gjøre det enkelt! Uansett hvor du bor vil vi at du skal ha nære til rett kunnskap, rett produkter for lykkelige føtter og sterkere kropp. Med en genuin interesse for helse, kropp og sjel er Minfot´s visjon å tilby Skandinavias mest velsorterte nettbutikk med produkter som fremmer livskvaliteten for mennesker i alle aldre. Uansett om det handler om innlegg, såler, støttestrømper, fotpleie, tøfler og sko.

Vi som jobber på Minfot blir inspirert å finne og tilby kvalitetsprodukter som skal hjelpe mennesker å gå rett og gå lett. Vi vil tilby produkter som fremmer menneskers livskvalitet og velvære.

Velkommen til et lettere liv med Minfot!