• Fri frakt fra 599kr
 • Tollfri levering - 3-5 dager
 • Sikker betaling via Klarna

Skoinnlegg

Her finner du skosåler og innlegg som gir føttene dine komfort samtidig som de lindrer problemer knyttet til ulike fotproblemer.

Alle våre innlegg er nøye utvalgt og testet av vår fysioterapeut - det er for å kunne tilby deg det beste utvalget av såler og innlegg. Derfor har vi også et bredt utvalg av skoinnlegg i ulike materialer, utseender og størrelser. I denne kategorien kan du se underkategorier som gelsåler, helinnlegg, halvinnlegg og svangstøtteinnlegg. Dette er for at du lettere og mer bekvemt skal kunne finne de sålene som passer deg og dine behov.

I denne kategorien kan du også filtrere etter materiale, størrelse, men også fotproblemer. Alle våre såler har en anatomisk eller ergonomisk utforming. Så hvis du for eksempel har problemer med hælspore, Hallux valgus eller Mortons syndrom, kan du enkelt finne såler som er tilpasset for å lindre plagene dine og gi føttene dine mer komfort.

Trenger du hjelp til å velge riktig modell eller finne den sålen som passer dine behov? Du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice, vi hjelper deg gjerne med å finne riktig modell. Hvis du ønsker å vite mer om ulike innlegg, kan du "klikke deg rundt" her på nettsiden vår - og nedenfor har vi svart på de mest vanlige spørsmålene om skoinnlegg som vi håper vil hjelpe deg.

Er det bra med skoinnlegg?

Ja, såler og innlegg er noe som har blitt stadig mer populært å bruke. Fordi innlegg og såler gir flere positive effekter for ens fot-helse og hele kroppens trivsel. Her kan du lese om noen grunner til hvorfor det er bra å bruke skoinnlegg:

 • Komfort: Gir ekstra demping og støtte til føttene, noe som kan øke den generelle komforten når du går, står eller utfører aktiviteter i løpet av dagen.
 • Avlastning: For personer som lider av fotproblemer som hælspore, plantar fasciitt eller overpronasjon, kan de tilby riktig avlastning og støtte for å redusere smerte og ubehag.
 • Korrigering: Kan hjelpe til med å korrigere fotens naturlige posisjon, spesielt hvis det er problemer med fotbuen eller fotens biomekanikk.
 • Forebygging: Selv om du ikke har noen aktuelle fotproblemer, kan skoinnlegg brukes forebyggende for å redusere risikoen for å utvikle problemer i fremtiden, spesielt hvis du har en aktiv livsstil.
 • Tilpasning: Kan tilpasses etter dine individuelle behov og fotstruktur, noe som gjør dem perfekte for å imøtekomme dine spesifikke krav og preferanser.
 • Forbedret ytelse: For idrettsutøvere kan såler forbedre ytelsen ved å gi riktig støtte og stabilitet under trening og konkurranser.
 • Lindring av smerte: For personer som har smerter i føttene eller problemer som hammertå, neurom eller metatarsalgi, kan de lindre smerte og ubehag ved å redusere trykket på sensitive områder.

 

Hvilke skoinnlegg bør man ha?

Valget avhenger av dine individuelle behov og mål. Her er noen ting du bør tenke på når du velger skoinnlegg:

 • Fotproblemer: Hvis du har spesifikke fotproblemer som hælspore, overpronasjon, plantar fasciitt eller hammertå, bør du velge innlegg som er designet for å lindre disse problemene. Noen har innebygd avlastning og støtte som kan hjelpe deg med å håndtere smerte og ubehag.
 • Komfort: Hvis du søker økt komfort under lange perioder med ståing eller gåing, kan skoinnlegg med ekstra demping være en god idé. Myke og støtdempende materialer kan bidra til å redusere tretthet og belastning på føttene.
 • Aktivitetsnivå: For idrettsutøvere og personer med en aktiv livsstil kan såler med fokus på støtte, stabilitet og ytelse være passende. Disse innleggene kan forbedre din fotmekanikk og redusere risikoen for skader.
 • Fotbue: Avhengig av om du har flate, nøytrale eller høye fotbuer, kan du velge innlegg som gir riktig støtte og avlastning for din spesifikke fotbue.
 • Skotype: Tenk på hvilken type sko du vanligvis bruker. Noen såler er designet for spesifikke skotyper som løpesko, hverdagssko eller hælsko. Pass på at de passer i skoene.
 • Tilpasningsdyktighet: Noen kan tilpasses og formes etter føttene dine eller spesifikke fotproblemer. Disse kan være et godt valg hvis du ønsker en individuell passform.
 • Materialer: Finnes i ulike materialer, inkludert gelé, skum, lær og mer. Valget av materiale kan påvirke komfort, støtte og pusteevne, så velg et materiale som passer dine behov.
 • Rådgivning: Hvis du er usikker på hvilke skoinnlegg som er best for deg, kan du kontakte vår kundeservice. Vårt team inkluderer også en utdannet fysioterapeut som gjerne hjelper deg med å svare på spørsmålene dine.

__

Hvor kan man kjøpe skoinnlegg?
Du kan kjøpe dem her i nettbutikken vår - og vi har et av Skandinavias største utvalg av såler og innlegg.

Hvor lenge varer skoinnlegg?
Holdbarheten kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert kvaliteten på materialet, bruksfrekvensen, aktivitetsnivået og hvor godt de vedlikeholdes. Generelt sett kan innlegg ha en levetid på noen måneder til et par år. Her er noen faktorer som påvirker holdbarheten:

 • Materiell kvalitet: Innlegg laget av høykvalitets materialer har vanligvis lengre holdbarhet. Materialer som er slitesterke og beholder formen over tid, vil vare lengre.
 • Bruksfrekvens: Jo mer hyppig du bruker sko med innlegg, desto raskere kan de slites ut. Hvis du bruker sko med innlegg daglig, vil de sannsynligvis slites raskere enn hvis du bruker dem sporadisk.
 • Aktivitetsnivå: Aktiviteter med høy påvirkning, som løping eller sport, kan slite på innleggene raskere enn roligere aktiviteter.
 • Vedlikehold: Hvor godt du tar vare på dem, spiller også en rolle. Å rengjøre dem regelmessig og unngå overdreven eksponering for fuktighet eller varme kan forlenge levetiden deres.

__

Det er en god idé å regelmessig inspisere skoinnleggene dine for å se om de viser tegn til slitasje, for eksempel redusert demping, mistet form eller synlige skader. Hvis du merker at sålene ikke lenger gir tilstrekkelig komfort eller støtte, er det sannsynligvis på tide å erstatte dem. Å bytte dem ut når de viser tegn til slitasje, er viktig for å fortsette å få fordelene de tilbyr føttene dine.

Hvilke såler passer til hvilke sko?
Trenger du såler til arbeidsskoene, fotballskoene eller til festskoene dine? Det kan være utfordrende å finne veien gjennom jungelen av såler og innleggssåler. Men hvis du klikker HER, kommer du til vår innleggssåleguide, der du enkelt og smidig kan se hvilke skosåler som passer til skoene dine.

131 produkter

131 produkter

Du har sett 36 av 131 produkter

Vanlige spørsmål

Vi anbefaler ikke å vaske såler eller skosåler i vaskemaskinen, da det kan ødelegge sålene. I stedet anbefaler vi at du bruker en rengjøringsmetode for å fjerne flekker og skitt. Her kan du se en rengjøring som du kan bruke for å rense sålene dine. Her kan du se en deodorantspray som motvirker dårlig lukt og vekst av bakterier.

Holdbarheten er vanskelig å fastslå for skosåler, det varierer avhengig av hvor mye du bruker dem. Noen såler varer i 1-3 år, avhengig av slitasje og modell. Det finnes også deosåler som du bør bytte ut etter noen dagers bruk for å oppnå best mulig effekt.