• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Ømme og trøtte føtter

Her finner du mange løsninger for både ømme og trøtte føtter uansett hvilket fotproblem du har.

Slitne og ømme føtter er et vanlig fotproblem. Årsakene kan være mange og skyldes alt fra hard trening til veldig stillesittende. Eller etter en lang dag på jobb, hvor du går og står mye uten god støtte, kan følelsen av tretthet og ømhet lett oppstå. Overbelastning i føttene kan forårsake mye ubehag, men i de fleste tilfeller er det ufarlig.


DE VANLIGSTE ÅRSAKENE TIL SÅRE OG SLITNE FØTTER.

- Defekte sko
- Høy aktivitet
- Overbelastet føtter
- Nye sko
-  Alder
- Graviditet
- Harde gulv

Andre årsaker kan også påvirke og kan være et problem som hælspore og hælsmerter, Mortons nevrom, Haglunds hæl, hammertå, Hallux valgus, diabetes eller sirkulasjonsproblemer.

HVA BETYR ØMME OG TRØTTE FØTTER?
Det er mange forskjellige fotproblemer. De vanligste årsakene til ømme og slitne føtter kan skyldes smerte i buen, i puten, hælen. Smerter på utsiden av foten. Hovne føtter eller varmende og brennende føtter. Men uansett årsak er de vanligste indikasjonene av ømme og slitne føtter en verkende, øm eller smertefull følelse som skaper ubehag. Du kan vanligvis lindre problemene selv, men det er viktig å først finne ut hvor i foten det gjør vondt for å finne riktig behandling.  

Løsningene er mange og ved å finne de små metodene, kan det bidra til å forebygge og minimere ømme og slitne føtter. I vårt sortiment kan du velge mellom alt fra støttestrømper og sko til fotbad og fotpleie.

Det finnes ulike produkter med forskjellige funksjoner hvor du blant annet kan finne sko med ekstra bred lest for å redusere at føttene kommer i klem eller en rullesåle som bidrar til en mer effektiv måte å avlaste fremre fotsåle. Støttestrømper gir også lindring for trette og hovne føtter. Kompresjonsstrømpene er delt inn i forskjellige klasser og er tilgjengelige i mange forskjellige materialer og fine farger å velge mellom.

Bruk en støtabsorberende skosåle, helst i gel, for å lindre føttene og redusere risikoen for problemer. Eller et fotbad kan også være energigivende og forfriskende for slitne føtter. Ta et varmt og komfortabelt fotbad i 10-15 minutter om kvelden for å gi ny energi.

576 produkter

576 produkter

Du har sett 36 av 576 produkter