• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Vonde ledd

Har du funnet produkter som er designet for å gi komfort og lindring til vonde ledd.

I kroppen har vi flere forskjellige ledd. Ledd er den delen av skjelettet der minst to bein smelter sammen. Leddene i kroppen vår er bygget sammen på forskjellige måter, avhengig av hvor de sitter i kroppen og hvilken funksjon leddet har. Så det er ikke rart at vi alle har problemer med leddsmerter noen ganger. For eksempel er det vanlig å få smerte i leddene på grunn av overbelastning eller på grunn av infeksjoner som forkjølelse eller feber. Ved overeksersjon og infeksjon er leddsmerter ufarlig, og det går vanligvis over etter hvile og gjenoppretting.

Hvorfor har jeg smerter i leddene mine?

Hvis du har problemer med leddsmerter, kan det skyldes forskjellige ting. Smelting av smerter i ledd kan skyldes slitasjegikt som påvirker enkeltledd. Det er også revmatologiske sykdommer som kan forårsake smerte i leddene sammen med hovent og økt varme. Revmatisme er også en sykdom som kan skape smerte i leddene. Årsaken er at revmatisme kan takle betennelser i leddene, noe som igjen skaper smerte og ubehag.

Langvarig smerte i muskler og ledd kan også skyldes fibromyalgi, smerten beveger seg over store deler av kroppen og kan være vedvarende eller komme i perioder.  Gikt er en annen sykdom som kan forårsake leddsmerter. Gikt er preget av smerte, hevelse og rødhet i et ledd – vanligvis i det store tåleddet. Hvis du har gikt og trenger sandaler, sko eller andre produkter som lindrer smerte og ubehag, kan du klikke HER.

Leddsmerter kan også være et symptom forbundet med andre sykdommer som langvarig stress og depresjon.

-Ulike sykdommer som slitasjegikt, reumatisme, fibromyalgi & gikt.  
-Overexertion
-På grunn av infeksjon i kroppen
-Assosiert med stress
-På grunn av depresjon

Hvis du har tilbakevendende problemer med leddsmerter, eller leddsmerter som er vedvarende og ikke over, bør du søke omsorg for å finne ut hvorfor du har leddsmerter.

Problemløsningsprodukter for onde ledd

Alle våre produkter er nøye utvalgt av vår fysioterapeut og alle produkter i denne kategorien er designet for å enten lindre ledd, øke komforten for hele kroppen, motvirke felles overexertion eller motvirke feiljustering. Derfor finner du produkter i denne kategorien som er både støtte og beskyttelse, liniment og lossing sko og sandaler. Hvis du lurer på hvilke, eller hvilke produkter som passer for deg, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice - og vi vil hjelpe deg med å finne produktet som passer deg og dine behov.

92 produkter