Produkter for Mortons Nevrom hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (48)1 2 3 ... 12 Siste 100 per side

Mortons Nevrom

Mortons syndrom betyr at du har smerter foran på foten. Mortons er forårsaket av en nerve, som presses i lang tid. Nerven klemmes mellom to av beinene på forfoten, noe som betyr at nerven kan bli tykkere og presset ytterligere.

Mortons syndrom skaper smerte, ubehag og mange opplever også at foten foran blir nummen. Smerten er vanligvis veldig uutholdelig og oppleves som en brennende og skjærende følelse som kommer og går. Smertene forverres også vanligvis når du anstrenger foten.

Mortons syndrom er vanlig og forekommer hos både menn og kvinner, i alle aldre. Mortons sykdom kan skyldes sko som sitter for dårlig eller at du har hatt skoene for tett snøret på foten. Men mesteparten av tiden er det ingen umiddelbar klar årsak.

De fleste blir kvitt problemene sine ved å bytte sko eller få innleggssåler. Innsatsene som brukes for å lindre ubehaget kalles fremre pelot. Pelott er en skoinnsats som du enkelt kan bruke og lime inn i skoen din eller på en eksisterende skoinnsats. Med en frontpute kan du avlaste fotens fremre bue, noe som bidrar til at nervene ikke lenger blir klemt. Putene sikrer at bueformen på mellomfoten beholdes, noe som betyr at avstanden mellom beina i foten øker og reduserer trykket på nerven.

Mortons syndrom kalles også Mortons nevralgi, Mortons metatarsalgi, Mortons sykdom eller Mortons tå.