• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Neglesopp

Her finner du produkter som er designet for å behandle neglesopp og gjøre misfargede negler fine igjen.

Hva er neglesopp ?

Neglesopp er den vanligste neglesykdommen og er forårsaket av angrep av sopparter som finnes under neglen. Neglesopp er følt gjennom av det faktum at det er en gul / brunaktig misfarging av neglen og hvite belegg på neglens overflate og at neglen blir grovere, ujevn og mer skjøre.

Neglesopp på tærne er mer vanlig enn neglesopp på fingrene og neglesopp forekommer oftere hos menn enn hos kvinner.

Neglesopp påvirker vanligvis voksne og risikoen for å få neglesopp øker med alderen som eldre mennesker har flere problemer med blodsirkulasjonen, men også at du får tykkere og mer sakte voksende negler.

Symptomer på neglesopp

-Negler er misfarget og gul
-Neglen er myk og sprø
-Neglen er tykkere
-Negler er deformert
-Nail løsner
-Smerte, hvor neglen har falt bort eller hvor neglen presser mot sko

Avhengig av symptomene dine, er neglesopp vanligvis delt inn i tre forskjellige kategorier:
 Dystrofi| Betyr at neglen har blitt tykkere, splittet eller formen og strukturen på neglen har endret seg. Onycholys | Betyr at neglen har løsnetLeuconycki | Betyr at neglen har hvite flekker

Neglesopp kan også smittes via tepper, sokker og sko. Hvis neglesopp ikke behandles, vil neglen sannsynligvis til slutt smuldre og løsne helt, holder fra tåen eller fingeren. Årsaken til neglesopp er vanligvis hud sopp, foreksempel idrettsutøverens fot som har spredt seg til neglen.

Neglesopp er mer vanlig blant svømmere og idrettsutøvere fordi det fuktige og varme miljøet er perfekt for soppen å være foret i. Neglesopp kan også oppstå hvis du vasker hendene for mye eller holder hendene eller føttene i vann i lengre perioder. Årsaken til at neglesopp oppstår når den utsettes for mye fuktighet fordi det skader den naturlige beskyttelsen rundt neglene og lar soppen komme inn i neglen.

Når neglesopp oppstår, kan det være vanskelig å oppdage det. Siden soppen utvikler seg over lang tid, og det ikke forårsaker smerte i begynnelsen, er det lett å gå glipp av symptomene. Men de tidlige tegnene på en infeksjon er vanligvis en liten hvit eller gul flekk som finnes under den ytre kanten av neglen. Når soppen fortsetter å spre seg, blir neglen tykkere eller du får sprø negler. Det er ikke uvanlig at neglen blir misfarget og du får enten en gul eller grønn farge. Ytterligere symptomer er at neglen blir forvrengt og mister glans og glans.

Grunner til at du har blitt påvirket av neglesopp:

-Fuktige rom og gulv der mange går barbeint
- Du bruker for stramme eller stramme sko som ikke puster- Du har problemer med
svette - og fuktige føtter- Du har allerede problemer med
utøverens fot som har spredt seg til neglene dine

Unngå å bli påvirket av neglesopp

For å minimere risikoen for å få neglesopp , eller hvis du allerede har hatt neglesopp og ønsker å holde soppen unna, er det forskjellige ting du kan gjøre.

Du kan holde føttene rene og tørre. Hvis du spiller mye sport eller lar føttene svette, bør du bytte sokker ofte og bruke produkter som transporterer fuktighet bort fra føttene, og dermed gir føttene et friskt og friskt klima å være i.

Hvis du dusjer eller skifter i fuktige områder der mange andre går barbeint, eller hvis du går i et svømmebasseng, kan du bruke badetøfler for å beskytte føttene dine. HER kan du se alle våre bad tøfler som beskytter føttene dine, men også gi dem komfort og et bedre grep på glatte og glatte overflater.

-Vask føttene daglig og tørk grundig, selv mellom tærne
- Luft føttene uten sokker eller sko på føttene- Bruk
tørre, rene sokker- Bruk produkter som sokker og
såler som absorberer fuktighet vekk fra føttene- Bruk bade
tøfler når du bor i garderober, svømmebassenger eller andre offentlige fuktige områder.


For å bli kvitt neglesopp så raskt som mulig og oppnå det beste resultatet, er det viktig at du starter behandlingen så tidlig som mulig.

Her finner du ulike neglesoppbehandlinger som er spesielt designet for å behandle soppen effektivt. Behandlingene for neglesopp har spesifikke ingredienser som får dem til å drepe soppen i neglen, fjerne infeksjonen og forhindre deg i å få en ny infeksjon.

Behandlingene forhindrer også neglene i å flasse, bli gule eller løsne.