Produkter for neglesopp & missfargede negler hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (11)1 2 3 Siste 100 per side

Neglesopp

Neglesopp er den vanligste neglesykdommen og er forårsaket av angrep av soppdeler som finnes under neglen. Neglesopp kjennes gjennom at det er en gul / brunaktig misfarging av neglen og hvite belegg på neglens overflate og at neglen blir grovere, ujevn og sprøere. Neglesopp på tær er mer vanlig enn neglesopp på fingre og neglesopp forekommer oftere hos menn enn hos kvinner. Neglesopp påvirker vanligvis voksne og risikoen for å få neglesopp øker med alderen ettersom eldre mennesker har flere problemer med blodsirkulasjonen, men også at du får tykkere og langsommere negler.

Neglesopp kan ikke overføres fra person til person ved direkte kontakt, og kan også overføres via tepper, sokker og sko. Hvis neglesopp ikke blir behandlet, vil spiken trolig smuldre og falle helt av og holde fra tåen eller fingeren. Årsaken til neglesopp er vanligvis hudsopp, for eksempel fotsopp som har spredt seg til neglen. Neglesopp er mer vanlig blant svømmere og idrettsutøvere fordi det fuktige og varme miljøet er perfekt for soppen som skal mates inn. Neglesopp kan også oppstå hvis du vasker hendene for mye eller holder hendene eller føttene i vann i lange perioder. Grunnen til at neglesopp oppstår når de utsettes for mye fuktighet er fordi det skader den naturlige beskyttelsen rundt neglene og lar soppen komme inn i neglen.

Når neglesoppen oppstår, kan det være vanskelig å oppdage den. Fordi soppen utvikler seg over lang tid og den ikke forårsaker smerter i begynnelsen, er det lett å gå glipp av symptomene. Men de tidlige tegnene på en infeksjon er vanligvis en liten hvit eller gullflekk som finnes under neglens ytterkant. Når soppen deretter fortsetter å spre seg, blir neglen tykkere eller du får sprø negler. Det er ikke uvanlig at neglen blir misfarget, og du får enten en gul eller grønnaktig farge. Ytterligere symptomer er at neglen blir forvrengt og mister sin glans og glans.

For å oppnå de beste resultatene er det viktig å starte behandlingen så tidlig som mulig og fullføre en behandling som er startet. Det er forskjellige behandlinger du kan bruke for å behandle neglesoppen. For eksempel kan du bruke et oksygenrikt fotbad som er spesielt utviklet for å motvirke fot- og neglesopp. Eller du kan bruke CCS -løsning for neglesopp som behandler og forhindrer neglesopp. Løsningen skaper et ugunstig miljø for bakterier og sopp i neglen og beskytter den. Som forhindrer at neglene flasser, blir gule eller løsner. Tåsplitter fra Berkemann kan også brukes mot inngrodde tånegler eller soppinfeksjoner på tåneglene. Med neglesoppbehandling fra Scholl Professional kan du behandle neglesopp på en jevn og enkel måte. Behandlingen er klinisk testet og spesielt utviklet for å kunne trenge dypt ned i neglen og virke soppdrepende. Behandlingen bidrar også til å forhindre spredning av soppinfeksjonen og forhindrer symptomene i å komme tilbake.

-->