• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Sandaler

Sandaler er ekstra fine når det er varmt ute, men vi har mange forskjellige modeller som fungerer like godt hele året, ute som inne. Sandaler med avlastende fotseng og støtdemping som hjelper deg å komme deg gjennom en hel dag på jobb uten å slite bein og føtter. Modeller med eller uten hælstropp, for lange turer, tøffe fotturer eller bare komfortable slip-ins til å ha på stranden eller ved bassenget eller hvorfor ikke bruke som innendørssko i den kaldere årstiden?

Vi har også en rekke modeller for deg som har problemer med hallux valgus, hælsporer och hovne føtter. Sandaler med stretch, romslig lest og ekstra lange stropper som kan klippes av for best passform.

Hos oss finner du komfortable og fotvennlige sandaler i ulike modeller og stilige design.

Sandaler til hælspore er sandaler som gir både avlastning og komfort. Hælsmerter kan ha mange årsaker, hælsporer, plantar fasciitt, ​​Haglunds hæl og utslitt hælpute er noen av dem. Sandaler som har en anatomisk fotseng med en kupet, myk hæl som gir støtdemping og avlastning og dermed lindring om du har vondt.

Elastiske sandaler med stretch i overdelen passer for de som har problemer med hallux valgus eller bare har litt klumpete føtter generelt. Myk og avlastende fotseng i kombinasjon med stropper som er elastiske på innsiden gjør at de følger foten uten å være stramme.

Sandaler med myk fotseng og overdel laget av nappa, semsket skinn eller nubuck i en rekke farger. Anatomisk fotseng med tågrep, lett hulfotstøtte og cupped hæl gjør dem behagelige å gå og stå i hele dagen.

Du kan finne romslige sandaler med fleksible stropper her. Myk semsket fotseng, bred lest og ekstra lange stropper med borrelås gjør at disse sandalene passer godt for de som trenger litt romsligere sandaler, som har hovne føtter eller bare litt klumpete føtter og ønsker sandaler som ikke klemmer og passer. Stroppene har borrelås og kan klippes til ønsket lengde.

Solide sandaler for fotturer. Ønsker du å gå litt lengre distanser og også i litt mer variert terreng er det fint med sandaler som sitter godt på foten og da bør du velge et par med hælreim.

Hvilke sandaler er best?

Det korte svaret er at de skal passe til foten din og være behagelige å gå i. Det litt lengre svaret er at de skal passe til anledningen du kjøper dem til. Strandsandaler trenger ikke å være like støtdempende og strukturerte som sandaler du bruker på jobb og står i hele dagen. Sandaler som du bruker som innesko eller når du henter posten eller tar ut søppel trenger ikke passe like godt som sandalene du bruker når du går eller går lange turer, så det er først og fremst et spørsmål om å identifisere hvilken anledning du bruker. trenger sandaler og fortsett deretter fra det.

Hos Myfeet.no finner du sandaler som passer til alle ulike anledninger og hjelper og lindrer ulike problemer.

246 produkter

246 produkter

Du har sett 36 av 246 produkter