• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Skopleie

Skopleie gjør at skoene dine varer lenger og gir de gamle skoene nytt liv. Vårt utvalg består av skopleieprodukter som rengjør, pleier og beskytter skoene dine.

Skopleie er viktig fordi det holder skoene dine friske og fine. Hos oss finner du skopleieprodukter som forlenger levetiden til skoene dine med blant annet rengjøringsmidler, impregnering, skokrem, skobørster og praktiske skopleiesett for rengjøring og polering samt skodeodoranter for en frisk innside .

Skopleie er forskjellig avhengig av hva slags materiale skoen er i, så det er ekstra viktig at du vet hvilket materiale skoen er i før du begynner med skopleie. Har du sko som er i skinn, behandles disse best med skokrem. En skokrem gir skoene ekstra beskyttelse slik at de holder seg fine lenge, de bør også impregneres jevnlig.

Har du en semsket sko er det viktig at du alltid rengjør skoen med en semsket skinnbørste. Etter rengjøring kan du for eksempel bruke Springyard Renovating Formula Suede, som er en flytende skokrem beregnet på semsket sko. Den gjenoppretter farge og glans samtidig som den forhindrer dehydrering og forlenger skoens levetid.

Avhengig av hva slags sko du har, er det viktig å vedlikeholde skopleie. Dette kan du gjøre ved å alltid bruke anbefalte skopleieprodukter for en bestemt type sko, for eksempel som vi har nevnt ovenfor. Husk at skoene dine vil være ekstra utsatt i hardt vær som regn, vind og snø. Ved å bruke vanlige impregneringsmidler bidrar du til å beskytte mot flekker og mot at vann trenger inn i skoene dine.

Derfor er det også ekstra viktig å impregnere nye sko. For å opprettholde formen på skoen din, anbefaler vi å bruke skoblokker, for å opprettholde den fine formen på skoene når de ikke er i bruk. Når du bruker skoene, ta dem gjerne på ved hjelp av et skohorn. Ved å bruke skohorn reduseres risikoen for at du ødelegger bakdekselet på skoene. Presser du føttene i et par sko uten å bruke skohorn, kan det lett skje at hældekselet er brettet eller ødelagt. Noe som igjen fører til at hælkappen ryker og skoen fort blir glatt og ustabil.95 produkter

95 produkter

doftpåse-till-skor-blå-illaluktande-skor.jpg
SmellWell

SmellWell Sensitive Blue

kr 139
smell-well-doftppåse-tillskor.jpg
SmellWell

SmellWell Sensitive Grey

kr 139

Du har sett 95 av 95 produkter