• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Skopleie

Her finner du skoblokker, som hjelper deg med å opprettholde skoens opprinnelige form og samtidig forlenge levetiden.

Skoblokker er så mye mer enn en gjenstand du legger i skoene når de ikke er i bruk. De holder skoene fine og friske, noe som er en god investering over tid. Skoblokkene bevarer den opprinnelige formen på skoene og noen skoblokker i tre absorberer fuktighet takket være treets antibakterielle egenskaper. Det gjør også at skoene føles freshere.

I vårt sortiment finner du flere ulike skoblokker i ulike modeller, materialer og design – avhengig av akkurat hva du trenger. Du finner blant annet klassiske skoblokker, for eksempel sedertre, som strekker skoene på langs og i bredden og bevarer skoenes form. Skoblokken absorberer fuktighet og har antibakterielle egenskaper som holder skoene friske.

Støvelstøtte er perfekt for alle vår- og vinterstøvler. De bevarer formen på skaftet og kan også strekkes ut om nødvendig.

Det finnes også skoblokker for litt penere sko og pumps. Tåblokk er en mindre skoblokk som jevner ut eventuelle bretter i tåpartiet og samtidig bevarer formen på skoene.


Hvorfor bør du ha skoblokker?
Skoblokkenes hovedfunksjon er å opprettholde formen på skoene og samtidig absorbere fuktigheten som oppstår etter at skoene er brukt i løpet av dagen. Den viktigste tiden å bruke skoblokkene er etter at skoene er brukt. Å ikke ha et par skoblokker, i et par vintersko som du har lagt i garderoben over sommeren, er avgjørende for hvordan skoene holder. Skoblokker bevarer levetiden til skoene dine.

Hvis skoene har blitt fuktige av regn eller snø, kan de til og med absorbere fuktighet fra skoene. Ønsker du at skoene skal tørke enda raskere, kan du legge skoene sidelengs.

Hvilken størrelse skoblokker bør du ha?
Skoblokkene skal vanligvis tilsvare samme størrelse som du har i skoene slik at de fyller hele skoen. De skal sitte stramt nok til at alle gangfolder blir rettet opp. Men husk å aldri trykke ned på en skoblokk, da dette kan risikere å strekke skoen, slik at den ikke sitter ordentlig på foten din.


Hvilke skoblokker er best?
Det er mange fordeler med skoblokkene og også materialene har mange gunstige egenskaper. Valget av skoblokker kan tilpasses dine spesifikke behov og ønsker.

Skoblokker fra sedertre har flere naturlige egenskaper. Blant annet er sedertre populært for sin duft og motvirker vond lukt i sko. De bidrar også til å absorbere fuktighet samtidig som de holder skoene tørre.

Skoblokker i plast er en annen type skoblokk og er vanligvis rimeligere enn f.eks. treskoblokk. De er enkle å bruke og kommer i forskjellige størrelser med mål om å opprettholde formen på skoene.

Skoblokker av metall er mer holdbare og bidrar til å holde formen over lengre tid, spesielt for støvler. De er justerbare og kan tilpasses ulike skostørrelser. I tillegg til skoblokker i plast er skoblokker av metall også et kostnadseffektivt alternativ.

Skumskoblokker er et godt alternativ for de som ønsker å unngå merker på innsiden av skoene. Den er enkel å justere for å passe til forskjellige skoformer eller skostørrelser. Skoblokker designet i skum er skånsomme på innsiden av skoene, enkle å bruke og enkle å ta med overalt.

Silikon skoblokk er også en myk skoblokk som minimerer risikoen for å sette merker i skoene. Den har en mer fleksibel funksjon, kan tilpasses formen på skoene, er vannavstøtende og motstandsdyktig mot både vann og fukt.

Skoblokker i kombinert materiale er laget av en kombinasjon av forskjellige materialer, for å tilby fordelene med begge materialene. Oftest er kombinasjonen tre og plast. Disse skoblokker er justerbare og kan passe til mange forskjellige skomodeller.

Hvor kan du kjøpe skoblokker?
Hos oss finner du skoblokker i ulike former og materialer. Som på en enkel måte gir den støtten som skoene trenger. Vi anbefaler alltid å bruke skoblokker, og spesielt når du ikke bruker skoene over en periode. De bidrar til å opprettholde formen på skoene over lengre tid.

 96 produkter

96 produkter

Du har sett 36 av 96 produkter