• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

brede legg

Her finner du produkter designet for brede legg.


Vi har alle forskjellige bredder på leggene våre og ingen er like.  Store legg kan være genetiske, og  trenger egentlig ikke å skyldes noe spesielt. Noen har kraftige legg, godt trente legg, hovne legger, men kan også skyldes andre faktorer.  Store legg kan også være tegn på skadet leggmuskel eller ødem. Som kan produsere større legg som du noen ganger må søke hjelp for. Mer om skadet leggmuskel kan du lese om HER.

Det kan noen ganger være vanskelig å finne de riktiget produktene med riktig passform, som passer till brede legg. I denne kategorien finner du varierte produkter, tilpassede støvler med bredt skaft eller ekstra brede kompresjonsstrømper som er perfekte for kraftigere legg eller hvis du har problemer med hovne ben eller legger.

Støttestrømper som er ekstra brede er strikket med en bredere form på leggen og fungerer på samme måte som vanlige støttetrømper. Noe som betyr at  de har en kompresjon som starter fra ankelen og avtar opp mot kneet.

For å kunne finne riktig størrelse på støttesokkene, er det alltid viktig å ta utgangpunkt i kalve- og ankelmålinger (tatt direkte om morgenen). Dette for att kompresjonen og størrelsen skal blir riktig. Hvis du ønsker råd og hjelp til å finne riktig produkt, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice - Vi hjelper deg gjerne.