• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Diabetesstrømper

Her finner du diabetesstrømper som er tilpasset de med diabetes eller følsømme føtter

For personer med diabetes er det viktig å ta vare på føttene for å redusere risikoen for sår og infeksjoner. Men selv sensitive føtter som ikke skyldes diabetes kan oppleve ubehag i vanlige sokker.

I vårt sortiment finner du strømper for diabetikere eller sensitive føtter, i nøytrale farger. De passer alle som ønsker en myk sokk, som ikke er stram og samtidig minimerer risikoen for gnagsår, blemmer eller unødvendig press på tærne.

Skaftene på strømpene er enten utformet med rullekant eller myk strikket strikk og sitter oppe med behagelig komfort uten å trykke på bena. De er også designet for å skape en mer komfortabel passform rundt foten som letter blodsirkulasjonen. De er perfekte for jobb, hverdag eller andre aktiviteter.

Hva er diabetesstrømper?
Diabetesstrømper, som de kalles, er designet for å passe og beskytte føttene mot unødvendige sømmer. Et av symptomene på diabetes er lavere blodsirkulasjon i føttene og gjør at du blir følsom for sår og gnagsår. Derfor krever diabetessokker bedre egenskaper enn "vanlige strømper" og er et av de viktigste plaggene for følsømme føtter

Strømpene er designet med gode egenskaper som løs strikk, flate sømmer, mykt og hudvennlig materiale uten strammekraft. Men også en forsterkning for lengre holdbarhet og en myk frottésåle som gir både økt komfort og demping for føttene.

 

Det er alltid viktig å velge sokker som er behagelige og sitter godt på føttene. Av den grunn har diabetesstrømper blitt stadig mer populære og er likt av alle som er ute etter en myk og behagelig sokk som ikke gnager.

 

37 produkter

37 produkter

Du har sett 36 av 37 produkter