• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Støtte & beskyttelse

Her finner du støtte, beskyttelse og ortoser som hjelper deg med å lindre og behandle ditt fotproblem.

I denne kategorien finner du et bredt utvalg av unike støtteprodukter, beskyttelse og ortoser som er skreddersydd for å lindre og behandle ulike fotproblemer. Uansett om du har idrettsskader, fotskader eller andre fotproblemer, har vi støtte og beskyttelse som kan hjelpe deg med å lindre plagene.

Nedenfor kan du lese mer om våre ulike støtteprodukter og beskyttelse som er tilpasset ulike fotproblemer:

For de som opplever problemer med Hallux Valgus har vi spesialtilpassede støtteprodukter, beskyttelse og ortoser som kan gi lindring og støtte foten på riktig måte. Våre avlastningsprodukter for hammertå er utformet for å rette ut bøyde tær og redusere ubehag og smerte i forbindelse med dette vanlige fotproblemet.

Vi har også et utvalg av knebeskyttere og fotstøtte som er skreddersydd for å tilby optimal støtte, avlastning og komfort. Våre knebeskyttere er designet for å bidra til å stabilisere og beskytte knærne dine samtidig som de reduserer ubehag og smerte. Med våre fotstøtter kan du nyte økt komfort og lindring ved ulike fotproblemer. Enten du trenger ekstra støtte etter en skade eller ønsker å forebygge ubehag.

Hvis du opplever hælspore og hælsmerter, har vi støtte og beskyttelse som hjelper til med avlastning og gir komfort til foten din.

Vi har også et bredt utvalg av tåbeskyttere som er utformet for å avlaste, gi komfort og lindre smerte i forbindelse med ulike fotproblemer. Uansett om du lider av hard hud, liktorn, innvokste negler eller andre plager, har vi tåbeskyttere som kan hjelpe deg med å lindre plagene.

Vi er opptatt av å tilby høykvalitetsprodukter som har som mål å forbedre fotkomforten din og lette helingsprosessen. Vårt mål er å levere unike og effektive løsninger for dine spesifikke fotproblemer.

Alle våre støtte- og beskyttelsesprodukter er nøye utvalgt og testet av vår fysioterapeut, og i denne kategorien kan du filtrere etter ditt spesifikke fotproblem, ønsket størrelse og ønsket merke. På den måten kan du enkelt og smidig finne den støtten som passer best for deg og dine individuelle behov.

 

76 produkter

76 produkter

Du har sett 36 av 76 produkter