Tåbeskyttelse & tåspreder hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (26)1 2 3 ... 7 Siste 100 per side

Tåbeskyttelse

Beskytt tærne mot gnagsår og blemmer med tåbeskyttelse i mykt og beskyttende materiale. Tåspredere og tåsplittere beskytter mot gnagsår mellom tærne og egner seg for for eksempel hallux valgus og hammertå.

Ortoser er stabiliserte, avlastende støtteledd og beskyttelse som passer for deg som har problemer med for eksempel ustabilitet, leddbåndsskader, forstuinger eller trenger å stabilisere ankelen.

Den klassiske definisjonen av ortoser er at de beskytter og støtter motorsystemet. En ortose er et kroppsbåret hjelpemiddel som brukes med det formål å lindre smerte og lette bevegelser med den skadde kroppsdelen. Ortos kommer fra gresk og betyr «rett ut» og er en eldgammel måte å avstive ledd som trenger ekstra støtte. Med ortoser kan du støtte og avlaste en skadet kroppsdel, noe som letter rehabilitering og tilbake til aktivitet. Ved å bruke ortose stabiliseres eller motvirkes feilinnstillinger i ledd samtidig som du forbedrer din bevegelighet og koordinasjon. Ortoser kan også gi deg en følelse av trygghet ved å forebygge og lindre smerte. Selv om du skader deg, er det viktig å bevege seg. Fysisk aktivitet har vist seg å være vår billigste medisin. Å holde seg frisk og holde seg fysisk aktiv gjør en stor forskjell for helsen og ortoser har vist seg å være effektive å bruke for å komme tilbake til et aktivt liv etter en skade.

En ortose kan hjelpe deg å støtte og lindre både akutte og kroniske skader. Mange bruker ortoser for å fortsette sin fysiske aktivitet eller forbedre treningsresultatene. Avhengig av hvilken type skade du har, kan det hende du må bruke ortosen i en bestemt periode. Noen ortoser må brukes over en kortere periode, men noen skader kan kreve bruk av ortosen over lengre tid.

-->