Knebeskyttelse & støtte hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (6)1 2 Siste 100 per side

Knebeskyttelse & støtte

Aktivortoser og knebeskyttelse for stabilisering og avlastning for kne eksempel ved artros og slappe ligament. Knestøtte er ideelle for deg som vil holde deg aktiv og smertefri.

Ortoser er stabiliserende, avlastende støtteforband og beskyttelse for deg som har besvær med eks. instabilitet, leddbåndskader, forstuvning eller bare behøver å stabilisere.

Den klassiske definisjonen av ortoser er at de beskytter og støtter motorsystemet. En ortose er et kroppsbåret hjelpemiddel som brukes til å lindre smerte og lette bevegelser med den skadede kroppsdelen. Orthos kommer fra gresk og betyr "rett ut" og er en eldgammel måte å avstive ledd som trenger ekstra støtte. Med ortoser kan du støtte og avlaste en skadet kroppsdel, noe som letter rehabilitering og tilbake til aktivitet. Ved å bruke ortose stabiliserer eller motvirker feiljusteringer i leddene mens de forbedrer mobiliteten og koordinasjonen din. Ortose kan også gi deg en følelse av sikkerhet ved å forebygge og lindre smerte. Selv om du skader deg selv, er det viktig å bevege deg. Fysisk aktivitet har vist seg å være vår billigste medisin. Å være sunn og holde deg fysisk aktiv gjør en stor forskjell for helsen din, og ortoser har vist seg å være effektive å bruke for å gå tilbake til et aktivt liv etter en skade.

En ortose kan hjelpe deg med å støtte og lindre både akutte og kroniske skader. Mange bruker ortoser for å fortsette den fysiske aktiviteten eller forbedre treningsresultatene. Avhengig av hvilken type skade du har, kan det hende du må bruke ortosen i en bestemt periode. Noen ortoser må brukes i en kortere periode, men noen skader kan kreve å bruke ortosen i en lengre periode.

Vi tilbyr støtte og beskyttelse som kan behandle musearm, lindre ulike former for betennelse i sener, redusere hevelse, lindre smerter, behandle og lindre hallux valgus og liktorn.

-->