• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
Kan fotsopp forsvinne av seg selv?
Tips og råd for dine fotproblemer

Kan fotsopp forsvinne av seg selv?

Fotsopp vil ikke forsvinne av seg selv, men det er ting du kan gjøre for å bli kvitt soppen

Fotsopp er et vanlig fotproblem som kan ramme alle. Men får du fotsopp kan det føles både pinlig og vanskelig.
Fotsopp er en infeksjon som ikke leges av seg selv og ikke kan gå over uten behandling. Så hvis du har fotsopp er det viktig at du behandler soppen. Fotsopp kan være lett å bli kvitt, spesielt hvis du behandler den på et tidlig stadium og når de første symptomene viser seg.

Du kan behandle fotsopp selv hjemme ved å bruke forskjellige behandlinger for fotsopp.
Nedenfor vil du se forskjellige behandlinger for fotsopp som behandler fotsopp raskt og effektivt.
I tillegg til å bruke fotsoppbehandling, er det også andre ting du kan gjøre for å forebygge fotsopp – og samtidig gi føttene dine de beste forutsetningene ved behandling av soppen. Det er visse ting som får fotsoppens klima til å trives.

- Vask føttene | Vask føttene daglig og tørk dem grundig, spesielt mellom tærne. Fotsopp foretrekker fuktige omgivelser
- Bytt sokker daglig | Ved å skifte sokker hver dag vil føttene få et sunnere klima Tenk også på hvilke sokker du bruker. Bruk tåsokker eller bambussokker som hjelper til med å transportere fuktighet bort fra tærne og føttene.
- Unngå trange sko og gummistøvler | Bruk heller luftige sko som puster, skal du bruke vanntette sko, bruk sko i Gore-tex, for det er et materiale som puster og samtidig holder føttene tørre.
- Bruk badesko og flip flops i offentlige omgivelser | Bruk svømmesko og flip flops når du er i svømmebasseng, badehus eller garderober. Det er vanlig å bli infisert med fotsopp i disse miljøene.

You will also like this