• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
Hva gjør liktornsplaster?
Tips og råd for dine fotproblemer

Hva gjør liktornsplaster?

Liktornplaster brukes til å behandle liktorner og har flere funksjoner:

-Avlastning av trykk: Liktornplaster er designet for å redusere trykket på liktornen ved å fordele belastningen over et større område. Dette reduserer friksjonen og trykket på liktornen og kan lindre smerte og ubehag.
-Beskyttelse: Liktornplaster fungerer som en beskyttelsesbarriere mellom liktornen og omkringliggende sko eller overflater. De hjelper til med å forhindre at liktornen utsettes for ytterligere friksjon og trykk, noe som kan forverre tilstanden.
-Mjukgjøring: Noen liktornplaster er impregnert med mykgjørende eller behandlende stoffer. Disse stoffene kan bidra til å mykgjøre den harde huden som danner liktornen, noe som kan lette behandlingen og redusere ubehaget.
-Økt heling: Noen liktornplaster inneholder også ingredienser som fremmer heling, som for eksempel salisylsyre eller andre stoffer som kan bidra til å bryte ned den harde huden og fremme ny hudvekst.

Det er viktig å merke seg at liktornplaster ikke nødvendigvis fjerner liktorner permanent, men de kan gi lindring og lette behandlingen. Hvis liktornene er svært plagsomme eller ikke forbedres med bruk av liktornplaster, kan det være hensiktsmessig å søke råd og behandling fra en fotterapeut.

You will also like this