• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager
Er støttestrømper bra for åreknuter?
Tips og råd for dine fotproblemer

Er støttestrømper bra for åreknuter?

Har du problemer med åreknuter?

Det er ting du kan gjøre for å lindre ubehaget og forhindre åreknuter.
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Problemlösaren/aderbrack.jpg
HVA ER ÅREKNUTER?
Åreknuter er et vanlig problem. Det er anslått at hver tredje voksen vil lide av åreknuter. Kvinner rammes vanligvis oftere og forekomsten av åreknuter øker stort sett med alderen.

Men åreknuter kan også ramme yngre mennesker. Det er imidlertid flere årsaker til åreknuter og man kan også få åreknuter som følge av blodpropp som har sittet i bena. De fleste åreknuter går ikke over av seg selv og er vanligvis ufarlige. Hvis åreknutene har eksistert lenge, kan huden bli sår, kløende eller gi smerter og hevelser i bena.

Det er også vanlig å lide av åreknuter når du er gravid.

FORBYGGING AV ÅREKNUTER
For å forebygge åreknuter bør du unngå å sitte stille over lengre tid, og du bør tenke på å prøve å bevege føttene mye. Men også fysisk aktivitet og hvile med bena forhøyet kan lette symptomene på åreknuter samtidig som det reduserer risikoen for å forverre problemene med åreknuter.

Støttestrømper har også blitt et populært plagg å bruke hvis du har problemer med åreknuter, fordi sokkene hjelper til med å lindre og behandle problemer som oppstår i forbindelse med åreknuter. Støttestrømpene gir et jevnt og behagelig trykk som motvirker benhevelser og gir støtte slik at åreknutene kan trykkes sammen.

Nedenfor kan du se våre bestselgende støttestrømper som forhindrer åreknuter

You will also like this