• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager
Hvordan vet jeg om jeg har en smal fot?
Tips og råd for dine fotproblemer

Hvordan vet jeg om jeg har en smal fot?

Det er et par ting du kan se på for å finne ut om du har smale føtter.

-Sjekk skostørrelsen din: Hvis du ofte trenger å kjøpe sko som er smalere enn normalt, eller hvis vanlige sko føles for brede for føttene, kan det hende du har smale føtter.
-Se på hvordan skoene dine sitter: Hvis skoene dine føles for store og løse rundt foten, spesielt i hælen og forfoten, kan det være et tegn på at føttene dine er smale.
-Prøv å måle fotbredden: Du kan måle fotbredden ved å stå på et stykke papir mens du legger vekt på begge føttene og deretter tegne en linje rundt den bredeste delen av foten. Mål deretter bredden på linjen. Hvis fotbredden din er mindre enn gjennomsnittet for skostørrelsen din, kan du ha smale føtter.
-Prøv sandaler og sko med smal lest: Hvis du har prøvd sko og sandaler som har en smalere passform, eller som har en smal lest og du synes de sitter godt og er mer komfortable enn "vanlige sko" " Da kan det være fordi du har smale føtter.

Er du fortsatt usikker på om du har smale føtter, kan du kontakte vår kundeservice, vi hjelper deg gjerne med å finne skoene og sandalene som passer dine føtter. I vårt team er det også en utdannet fysioterapeut som hjelper deg med å svare på dine spørsmål om føttene dine.

You will also like this