• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
Hvordan holde føttene varme om vinteren?
Tips og råd for dine fotproblemer

Hvordan holde føttene varme om vinteren?

Her er noen enkle tips for å holde kalde føtter varme i vinterkulden..


TIPS FOR VARME FØTTER
1. Velg romslige sko
2. Foret støvler
3. Gore-tex eller vannavstøtende membran

Supplement med:
4. Varme strømper som ullsokker eller strømper med ullblanding
5. Velg en varmende ullsåle eller såle i lammeskinn
6. Tynne isolerende ekstra varmesåler
7. Varm kroppskjernen ved å kle deg varmt, med lag på lag, lue, votter, buff, etc
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/NystartsidaFlightNO/50510000510-4-crop.jpg
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Hurhållermanfötternavarmapåvintern/Minfot-Ullstrumpor-Mys-2-pack-gran.jpg
Romslige sko
Luft isolerer! På kalde dager er trange sko aldri bra. Sko som er romslige eller litt bredere er å foretrekkes, slik at du kan øke blodsirkulasjonen ved å kunne vrikke og vri tærne. Av denne grunn holder du deg varm om både tærne og føttene.

Du kan også supplere med et par tykkesåler og/eller tykkere sokker.

Fôrede støvler
Det finnes mange forskjellige varianter av støvler som passer for forskjellige aktiviteter. Men enten det er vandringen på kaldere breded-grader, turen i byen eller til andre hverdagsaktiviteter, kan et par varmfôrede vinterstøvler gjøre det lettere å holde seg ute i minusgrader og snø.

Varmfôrede vinterstøvler er oftest foret med syntetisk fôr, piléfôr, ullfôr eller andre materialer som bidrar til å transportere bort fuktighet og holde føttene både tørre og varme.

Gore-Tex eller vannavstøtende membran
Utsiden er like viktig som innsiden. Gore-Tex eller en vanntette membraner er et funksjonelt materiale, i form av en tynt belegg, som gir et høyt beskyttelsesnivå mot fuktighet, snø og når det er kaldt. Membranen har gode egenskaper som gjør skoene dine vindtette, vanntette og gir en god pusteevne. Vannavvisende støvelor bidrar til å holde føttene tørre.

Varme strømper som f.eks ullsokker eller strømper med ullblanding
Hvem vil være ute med fuktige og kalde føtter. Når temperaturene synker og kulden kryper på er ullstrømper, best å ha nærmest kroppen. Ullens unike egenskaper i fibrene er naturlig temperaturregulerende, fuktavvisende og holder jevn temperatur uansett årstid.

Ullsokker holder føttene ekstra varme og tørre gjennom hele vintersesongen. .

Også sokker med ullblanding som merinoull kombinert med et funksjonelt materiale er også perfekte for vinteraktiviteter om vinteren. De varmer føttene når det er kaldt og holder også føttene kjølige om sommeren. Perfekt for de med frosne føtter

Perfekt for deg med frosne føtter!
Oppvarming av ullsåle eller såle i lammeskinn
Gjør favorittskoene dine ekstra foret. Ullsåler regulerer temperaturen og har naturlige egenskaper som transporterer og absorberer fuktighet samt lukt. Ullsåler er perfekte for de som ønsker å øke varmekomfort, i støvlene, ved kaldere temperaturer.

Varme og komfortable saueskinnssåler eller såle i lammeskinn er myke skoinnlegg som kan settes i vinter- og høstsko for ekstra varme. Innersålene har selvregulerende temperaturegenskaper som hjelper deg med å holde kalde føtter varme på kalde vinterdager, men også kjølige om sommeren.

Ekstra isolerende varmesåler
Noen ganger kan det bli veldig kaldt ute. Den direkte kulden fra bakken gir vanligvis en ekstra avkjølende effekt på føttene. Hvis du har ekstra plass til en ekstra såle i støvlene, kan tynne skoinnlegg som såler i filtmateriale eller med et aluminium nederst, bidra til å isolere og forhindre kulden nedenfra.

Husk at et ekstra par såler, i skoene, kan redusere passformen, og da kan du fryse enda mer.
Varm kroppskjernen!
Når du begynner å fryse, er det vanskelig å få varmen i gang igjen. Derfor er det viktigste å holde hele kroppskjernen varm helt fra begynnelsen ved å bruke undertøy, varme klær, varmt yttertøy, (lag på lag), hette og votter. Hvis du blir varm nok om kroppen din, vil føttene sannsynligvis også føles varmere.

You will also like this