• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
Kalde gulv hjemme? Hold føttene varme med dette enkle tipset
Tips og råd for dine fotproblemer

Kalde gulv hjemme? Hold føttene varme med dette enkle tipset

tips 1

saueskinnstøfler

Bruk saueskinnstøfler hjemme eller på jobb for å unngå kalde gulv og kalde føtter.
Saueskinntøfler er de perfekte tøflene å investere i fordi de holder føttene varme når de er kalde – men holder føttene kjølige når det er for varmt. Noe som gjør at føttene dine får et optimalt klima å være i. Føttene blir ikke kalde – og de blir ikke for varme og svette. Samtidig gir den myke og luftige innsiden av saueskinnet føttene dine en jevn og deilig følelse.

Nedenfor ser du våre bestselgende saueskinnstøfler - og de finnes i flere forskjellige farger og modeller

tips 2

VARME SOKKER

Hvis du ikke vil bruke saueskinnstøfler, eller ikke kan bruke saueskinnstøfler på jobben, bruk varme sokker. Sokkene utgjør en stor forskjell, spesielt hvis du bruker sko som ikke holder føttene varme.

Våre varme sokker er spesielt laget for å gi føttene dine komfort, men samtidig holde føttene dine både varme og tørre. Det beste materialet for kalde føtter er ull. Ull har naturlige, temperaturregulerende egenskaper som gir føttene dine et optimalt klima å være i og en behagelig komfort som motvirker kalde føtter. Samtidig nøytraliserer ullen lukt og transporterer effektivt bort fuktighet fra føttene.
Det betyr at ullsokkene holder bena og føttene behagelig varme når det er kaldt, men holder dem kjølige når det er varmt.

Nedenfor ser du våre bestselgende varme sokker - og de er tilgjengelige i flere forskjellige farger og modeller

tips 3

PRODUKTER FOR KALDE FØTTER

For å bli kvitt kalde, frosne føtter må du beskytte føttene mot kulde. Ved å bruke varme sokker, varme sko eller varmesåler som gir føttene varme og holder føttene varme. Men hvis du ikke vil bruke saueskinnstøfler eller varme sokker, finnes det andre produkter som såler, fotkremer og sko som gir føttene varme.

Nedenfor ser du våre bestselgende produkter for kalde føtter

You will also like this