• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager
Hva skal du gjøre hvis du har kalde føtter?
Tips og råd for dine fotproblemer

Hva skal du gjøre hvis du har kalde føtter?

Her finner du gode tips om støttestrømper som bidrar til å gjøre kalde føtter varme.
Alle kan lide av kalde føtter. Det er et vanlig problem, og det er mange forskjellige grunner til at føttene er kalde og at temperaturen i kroppen påvirkes. Det er alt fra klær og lufttemperatur til åreforkalkning, diabetes, alder, enten det er genetiske eller andre faktorer som kan påvirke både hender og føtter.

Men det avhenger noen ganger også av dårlig blodsirkulasjon. MDårlig blodsirkulasjon gjør at oksygen og næringsstoffer ikke når som de skal, for å kunne forsyne alt kroppens årer og vev. Derfor kan dårlig blodsirkulasjon gi ubehag i hender, føtter og tær. Noe som forårsaker hindringer for å gjøre ulike aktiviteter i hverdagen.Det er mulig å behandle det selv.
VI TIPS
Derfor vil vi anbefale å velge gode produkter som varmere støttestrømper i ull eller merinoull. Støttestrømper eller kompresjonsstrømper er tilgjengelige i forskjellige designstiler og materialer. De er spesieltdesignet for å øke både blodsirkulasjonen og samtidig opprettholde varmen, slik at føttene dine er klare for både kalde gulv og minusgrader utendørs.
Investering i et par ullstøttestrømper eller varme støttestrømper vil garantert hjelpe deg på kalde vinterdager.

You will also like this