• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager
Hvordan fungerer hælsporsokker?
Tips og råd for dine fotproblemer

Hvordan fungerer hælsporsokker?

Hælsporsokker er designet for å gi støtte til hælen og foten for å lindre smerte og ubehag fra hælsporer.

Sokkene har en unik konstruksjon og teknologi som gjør at de kan lindre smerte og ubehag forårsaket av hælsporer – og de fungerer på en unik måte.

Hælsporsokker funksjon:
Øker blodsirkulasjonen – Sokkene har flere kompresjonssoner som øker blodsirkulasjonen i føttene. Som bidrar til å bedre blodgjennomstrømningen, motvirker hevelse og lindrer smerter og ubehag.
Løfter og strekker plantarfascien – Konstruksjonen av hælsporesokkene gjør at de skånsomt både løfter og strekker plantarfasciasenen, noe som bidrar til å gi økt blodstrøm til skadet vev. Dette bidrar igjen til å redusere betennelsen og lindrer smerte.
Minimerer risikoen for overbelastning - Sokkenes teknologi bidrar til å forhindre overbelastning av senen og betennelsen får en sjanse til å gro i fred.

Nedenfor ser du et eksempel på en av våre bestselgende hælsporesokker og hvordan sokkens forskjellige kompresjonssoner bidrar til å lindre hælsporer og hælsmerter.
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Hurfungerarhälsporrestrumpor/halsporrestrumpor.jpg
Se sonene i bildet over
Sone 1 - [Lett kompresjon]: Sokkene har en glatt forkant som er utformet uten pressende sømmer.
Sone 2 – [Moderat kompresjon]: Gradert kompresjon som avtar rundt den bredere delen av foten for å gi komfort og øke sirkulasjonen.
Sone 3 - [Firm Compression]: Gradert kompresjon som også bidrar til å øke blodsirkulasjonen og forsiktig løfter plantar fascia ligamentene.
Sone 4 -[Moderat kompresjon]: Anatomisk design som gjør at sokkene sitter rett rundt hælen og lindrer smerte.
Sone 5 [Firm Compression]: Kompresjon som bidrar til å øke blodsirkulasjonen
Sone 6 [Lett kompresjon]: Gradert og lett kompresjon i en bred og myk strikket mansjett som bidrar til å gi ekstra støtte for sirkulasjonen.

You will also like this