• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager
Hvorfor gjør beinhinnen mine vondt?
Tips og råd for dine fotproblemer

Hvorfor gjør beinhinnen mine vondt?

Hvis du har smerter i beinhinnen, kan du ha benhinnebetennelse

Hvis du har smerter i beinhinnen og lurer på om du har benhinnebetennelse, er det visse symptomer du kan se etter. Når du har benhinnebetennelse, er det vanlig å:
- Du har smerter på innsiden eller forsiden av bena
- Bena kan føles stive når de går eller står etter å ha sittet en stund
– De første stegene skaper vanligvis smerter, men etter at du har beveget bena en stund, avtar smertene.
– Utpå kvelden, eller etter fysisk aktivitet, kan du ha en kjedelig verke.

Hvis symptomene ovenfor samsvarer med smertene dine i beinhinnen, har du sannsynligvis benhinnen. Benhinnebetennelse kan ramme hvem som helst, men det er vanlig å oppleve problemer hvis du har overbelastet bena for mye eller har gått lenge i dårlige sko som ikke gir støtte eller avlastning.

Benhinnebetennelse er egentlig ikke en betennelse, men en belastningsskade. Derfor er det viktig at du hviler fra aktiviteten som forårsaker smertene.

For å bli kvitt smertene i beinhinnene er det viktig at du bruker ordentlige og stabile sko som avlaster trykket på beinhinnene og sørger for at hele kroppen er i riktig posisjon. Det er også viktig at du hviler fra aktiviteten som skaper smerten. Du kan for eksempel endre treningen ved å sykle i stedet for å løpe.

For å lindre smertene i beinene kan du også bruke støttestrømper. Støttestrømpene bidrar til å øke blodsirkulasjonen. Dette bidrar igjen til at musklenes membraner varmes opp mer effektivt og lindrer smerte.

Nedenfor kan du se våre bestselgende produkter som er tilpasset for å lindre smerter forbundet med benhinnebetennelse.

You will also like this