• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager
Hvordan vet jeg om jeg har brede føtter?
Tips og råd for dine fotproblemer

Hvordan vet jeg om jeg har brede føtter?

Det er flere måter å avgjøre om du har brede føtter.
Nedenfor kan du lese om vanlige tegn som kan indikere at du har brede føtter:

1. Smerte eller ubehag fra vanlige sko: Hvis føttene dine føles trange eller ukomfortable når du bruker sko, kan det være et tegn på at du har brede føtter.
2. Synlige spor eller merker etter at du har tatt av deg skoene: Hvis du ser spor eller merker på sidene av føttene etter at du har tatt av skoene, kan det være et tegn på at skoene er for stramme og at du har brede føtter.
3. Foten "er over" kanten: Hvis foten din overlapper kanten på skoen eller sandalen (at føttene dine er utenfor fotsengen) eller hvis skoen føles stram rundt tærne og balanserer på siden av foten, kan det være tegn på at du har brede føtter.
4. Vanskeligheter med å finne sko som passer: Hvis du har problemer med å finne sko i vanlige «klassiske» skobutikker som sitter riktig, kan det være et tegn på at du har brede føtter. Dessverre er mange skomodeller designet i en lest som omtales som standard eller normal. Derfor har folk med bredere føtter som regel vanskelig for å finne sko som passer.

Å ha brede føtter er vanlig og det er også vanlig at føttene blir bredere etter en graviditet eller vektøkning. Men det er også vanlig å få bredere føtter når man blir eldre.

Har du brede føtter er det viktig at du bruker sko og sandaler med bredere og romsligere lest. Hovedsakelig for at du skal kunne gå riktig og komfortabelt, men også for å minimere risikoen for å lide av andre fotproblemer som skoskader og blemmer.

Vi i minfot synes ikke du skal gå rundt i ubehagelige eller stygge sko fordi du har bredere føtter. Derfor legger vi stor vekt på å ha et sortiment som passer for alle. Nedenfor kan du se våre sko og sandaler som er nøye utvalgt av vår fysioterapeut – og alle modellene er tilpasset deg med bredere føtter.

You will also like this