• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
Hvorfor brenner det under fotsålene mine?
Tips og råd for dine fotproblemer

Hvorfor brenner det under fotsålene mine?

Det er flere mulige årsaker til at det brenner under fotbladene. Hvis du opplever en brennende følelse under fotbladene som ikke forsvinner eller kommer tilbake ofte, bør du kontakte en lege.

Nedenfor har vi valgt å liste de vanligste årsakene til den brennende følelsen

- Tretthet: Hvis du har belastet føttene lenge, kan det føre til tretthet i føttene og forårsake brennende følelser under fotbladene. Det er for eksempel vanlig å oppleve en brennende følelse i føttene når man har gått og stått på jobben en hel dag. Eller når man har gått en stund i høye hæler eller andre sko hvor føttene får en feil belastning.
- Skader eller betennelse: Hvis du har fått en skade på foten eller har en betennelse i foten, kan det føre til brennende følelser under fotbladene. Dette kan inkludere skader på muskler, sener eller nerver i foten.
- Soppinfeksjon: En soppinfeksjon på føttene, også kjent som fotsopp, kan forårsake en brennende følelse under fotbladene sammen med andre symptomer som kløe og rødhet.
- Sko som ikke passer: Å ha sko som er for trange eller for store kan forårsake trykkpunkter under fotbladene, noe som kan forårsake en brennende følelse.
- Aldring: Aldring kan føre til tap av fett under fotbladene, noe som kan forårsake en brennende følelse i føttene.
Nedenfor kan du lese mer om produkter som kan lindre ubehag forbundet med brennende føtter.

You will also like this