• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
Hva bør man unngå med hælsporer?
Tips og råd for dine fotproblemer

Hva bør man unngå med hælsporer?

Hvis du har hælsporer, er det flere ting du bør unngå.

Det er viktig at du avlaster hælen så mye som mulig slik at du ikke stresser hælsporen og skaper mer smerte og ubehag. For å gjøre det er det flere ting du kan tenke på:

- Langvarig stående eller gåing på harde gulv og harde overflater - Prøvde å avlaste hælen og ikke stå over lengre tid eller gå på harde gulv, som betong. Har du et yrke hvor du ikke kan sette deg ned eller et yrke hvor du går og står mye, er det viktig at du bruker støtdempende sko slik at du tar trykket av hælene og lindrer smertene. Har du arbeidssko og ikke kan skifte sko, kan du bruke myke og støtdempende skoinnlegg som du kan plassere i dine eksisterende arbeidssko.

- Høye hæler eller sko med dårlig demping - Disse skotypene vil belaste hælene og kan til og med gjøre hælsporene verre. Prøv å bruke støtdempende og behagelige sko som er tilpasset hælsporer.

- Overdreven trening eller trening som belaster foten - Du kan fortsette å trene hvis du har hælspore, men du bør justere treningen. Fysiske aktiviteter som hopping og løping der hælen er utsatt for mye press bør unngås. Tren heller på måter som ikke utsetter hælen for trykk og belastning, for eksempel svømming og sykling.

You will also like this