• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
Hvordan bli kvitt skreddertår?
Tips og råd for dine fotproblemer

Hvordan bli kvitt skreddertår?

Skreddertår er navnet som er gitt til en smertefull knute som sitter på utsiden av bunnen av lilletåen. Skreddertår kan gi både smerte og ubehag, derfor er det ikke rart at de som har hatt skreddertår lurer på hvordan de skal bli kvitt den

Skreddertår kalles også tailor’s bunion og bunionette. Grunnen til at noen får skreddertår og andre ikke, er ikke helt etablert. Men to sannsynlige årsaker er arv og at tærne har blitt utsatt for feil posisjon. Som igjen har skapt skreddertår.

Hvis du er usikker på om du har skreddertår, er det vanlige symptomer å se etter:
- Smerter i leddet der lilletåen begynner
- Smertene kommer når det legges press på området
- Tåen som gjør vondt er hoven
– Tåa som gjør vondt har en utbuling i leddet.
- Tåa er skjev
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/HurblirmanavmedSkräddarknuta/bli-av-med-skraddarknuta.jpg
Bli kvitt skreddertår: Å bli kvitt skreddertår kan være vanskelig, i noen tilfeller kan det være nødvendig med operasjon for at ubehaget skal forsvinne. Men flertallet av de som har skreddertår bruker vanligvis ulike beskyttelser og støtte for å lindre og lindre smertene. Men hvis du har skreddertår, er det flere forskjellige ting du kan gjøre for å lindre ubehaget:

- Bruk ortopediske sko | Det finnes sko som er spesielt laget for skreddertår. Skoene har en fleksibel eller ekstra myk overdel eller en romslig tåboks som gir tærne god plass. Noe som igjen bidrar til at ingenting presser eller gnir mot skreddertår
- Bruk tåbeskyttelse | Tåbeskyttere er avlastende og smertestillende beskyttere som du setter på tærne eller mellom tærne. Tåbeskyttere for skreddertår er spesielt laget for å lindre smerten og lindre skreddertår.

Nedenfor kan du se våre bestselgende produkter for kun skreddertår og hvert produkt er nøye utvalgt av vår fysioterapeut .
Hvis du ikke er sikker på hvilke sko eller tåbeskyttelse du bør bruke, du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice, vi hjelper deg gjerne.

You will also like this