• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
Hvordan bli kvitt benhinnebetennelse raskt?
Tips og råd for dine fotproblemer

Hvordan bli kvitt benhinnebetennelse raskt?

Hvordan blir du raskt kvitt benhinnebetennelse?
For å bli kvitt benhinnebetennelse er det forskjellige ting du kan gjøre. Det er viktig at du hviler og unngår aktiviteter som forårsaker smerte. Trener du og stresser osteitten bør du endre treningen, eller velge lavintensiv trening som ikke belaster underbena. Eksempler på trening du kan gjøre når du har osteitt er vannaerobic, svømming eller sykling.

Deretter bør du se på hva slags sko du bruker – både når du trener og i hverdagen. Ved å bruke sko som er myke, komfortable, beroligende og støtdempende, minimerer du belastningen på beinhinnen og lar betennelsen leges alene. Men det finnes også andre produkter spesielt laget for å lindre og behandle ubehaget forbundet med benhinnebetennelse.
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Problemlösaren/benhinneinflammation.jpg
Produkter som hjelper deg å bli kvitt benhinnebetennelse og lindre smerten:

SKO | Sko som er tilpasset benhinnebetennelse avlaster føttene og på en måte også hele kroppen. Skoene bidrar til å gi en myk, demping og avlastende base å gå og stå på. Som minimerer belastningen på beinhinnene og lindrer smerte.

SÅLER - plasser i dine eksisterende sko | Hvis du ikke ønsker å kjøpe nye sko, kan du i stedet bruke såler og innleggssåler i dine eksisterende sko. Sålene er spesielt laget for å gi føttene dine støtte, komfort og samtidig avlaste beina – slik at betennelsen har en sjanse til å gro i fred.

SPORTSOKKER MED KOMPRESSJON ELLER STØTTESOKKER | Støttestrømper, eller kompresjonsstrømper som de også kalles, brukes ofte ved bukhinnebetennelse – spesielt ved fysisk aktivitet. Årsaken er at støttesokkene øker blodsirkulasjonen, hjelper beina til å varmes opp mer effektivt og hindrer at musklene blir kalde under trening. Alle disse faktorene bidrar til å lindre smertene i leggen og gir en lindrende følelse.

BENVARMER | Leggvarmere er et populært plagg å bruke for å lindre smertene i leggen. Ettersom leggvarmerne holder skinnene dine varme, lindrer den både smerte og ubehag.

You will also like this