• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
scholl-jump-next-tofflor-navy-pink.jpg
Scholl Biomechanics
scholl-jump-next-tofflor-navy-pink.jpg
scholl jump 35-46.jpg

Scholl Jump Next Tøffel Navy Pink

kr 1 199

Farge

  • scholl-jump-next-svart-black-mjuka-tofflor.jpg
  • scholl-jump-next-mjuka-tofflor-pronation.jpg
  • scholl-jump-next-tofflor-navy-pink.jpg

Størrelse

På lager

  • truckTollfri levering - 3-5 dager
  • truckFri frakt fra 599 kr
  • truckÅpent kjøp i 14 dager

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Skopleie & pleieråd

Tøfler med pronasjonsstøtte i innovativ design fra det fotvennlige merket Scholl. Jump Next er en oppdatert versjon av den bestselgende modellen Jump – samme funksjonalitet og støtte, men med et helt nytt og fresht design.
 
Scholl-tøflene har en praktisk slip-in-design og en overdel med elastiske partier på sidene som gir en fleksibel passform og økt komfort. Overdelen er designet i mesh og PU.
 
På innsiden finner du Scholls unike og funksjonelle Biomechanics-fotbrett som motvirker pronasjon, det vil si at foten faller innover når du går. Ca. 70% av befolkningen pronerer, og pronasjon er egentlig helt naturlig og trenger ikke nødvendigvis forårsake ubehag. Smerte kan oppstå når den pronerende og innovergående bevegelsen blir for kraftig, da det setter foten i en stilling som overbelaster både føtter og ledd.
 
Biomechanics-fotbrettet retter opp foten til en naturlig rettere posisjon og motvirker den innoverroterende bevegelsen når du går, noe som avlaster hæl, fotledd og kne. Fotbrettet kan også gi lindring ved hælspore eller hælsmerter som har oppstått som følge av pronasjonen, da fotbuen får riktig støtte. Fotbrettet er også formet for optimal stabilitet, noe som hjelper med å holde foten på plass.
 
Tøflene har en lav hælkappe bak som sørger for at Biomechanics-fotbrettet holdes på plass på innsiden. Det er avtagbart og kan byttes ut ved behov.
 
Lest og passform er normal.
 
Yttersålen består av lettvekts EVA og har et rillet design for godt grep på de fleste underlag. Tøflene passer til bruk både inne og ute, som arbeidssko eller fritidssko. Slip-in-designen gjør dem også ideelle for deg som er på farten.
 
Farge: Navy Pink
Lest: Normal (F-lest)
Fotbrett: Biomechanics
Utbyttbart fotbrett: Ja
Overdel: Tekstil + mesh + PU
Yttersåle: EVA