• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Sykepleiesko

Her finner du de beste skoene for deg som jobber innen helsetjenester

Sykepleiesko er sko som er perfekte for deg som jobber i helsevesenet. Enten du vil ha en mer diskret arbeidssko eller en morsommere variant som gir litt med et personlig preg og litt mer glede i hverdagen, har vi sortimentet for deg. Alle pleieskoene våre er rett på foten og lar deg jobbe hele dagen uten smerter i føtter, knær eller rygg. Tidligere har det vært nødvendig å prioritere komfortable sko fremfor stilige sko som gir deg og føttene ubehag og smerte. Men den tiden er over, burde ikke komfortable sko være et spørsmål om stil.

Vårt utvalg av pleiesko kommer fra flere kjente merker som Birkenstock, Embla og Scholl. Alle skoene i sortimentet vårt er nøye valgt for å være rett i foten og gi føttene den komforten og støtten du trenger. Stellskoene fås i flere forskjellige design og har forskjellige egenskaper, avhengig av hva du trenger. Vårt utvalg av stellsko består av tøfler, sandaler og fulle sko.

Med et par komfortable og komfortable stellsko, unngår du såre og slitne føtter på jobben fordi stellskoene er skapt for å gi føttene komfort og støtte i lange arbeidsdager. Du som jobber innen helsetjenester vet nøyaktig hvor mye som kreves av deg og føttene, så det er også viktig at du tar vare på dem.

Fordelen med å bruke sykepleiesko i form av sandaler er at sandaler hjelper deg med å spre tærne, samtidig som du gir deg bedre balanse og komfort. Vårt utvalg av arbeidssandaler er tilgjengelig i flere forskjellige segmenter og har forskjellige egenskaper, avhengig av hva du trenger. For eksempel er det arbeidsandaler med en smalere sist som er perfekte for deg som har en smalere fot. Sandalene er også tilgjengelige med eller uten hælrem, avhengig av hva du foretrekker. En sandal med hælrem er bra for deg som ønsker en åpen sko med ekstra stabilitet og bedre passform.

Men uansett hva slags sandaler du trenger, bør arbeids sandaler være komfortable, gi deg komfort og samtidig gi deg et godt grunnlag å stå på.

66 produkter

66 produkter

Du har sett 36 av 66 produkter

Populære filtre