• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Ergonomiske tøfler

Ergonomiske og ortopediske tøfler til damer og herrer som gir føttene dine komfort og en ideell base å gå og stå på. I vårt utvalg finner du et bredt utvalg av tøfler med en ergonomisk design og ortopedisk komfort. På denne siden kan du enkelt filtrere etter materiale, farge, størrelse, kjønn, men også fotproblemer - slik at du kan finne den tøffelen som passer deg og dine behov.

Hvorfor velge ergonomiske eller ortopediske tøfler?
Dine føtter fortjener det beste, og våre tøfler med ergonomisk eller ortopedisk fotseng er designet for å gi føttene dine komfort, støtte og avlastning - i hvert skritt du tar. Her kan du lese mer om fordelene med tøflene:

  • Økt komfort: Ergonomiske tøfler er nøye utformet for å gi enestående komfort. De inneholder støtdempende materialer og myke innersåler som reduserer trykket på føttene og gir en behagelig følelse i hvert skritt.
  • Støtte: Takket være tøflenes ergonomiske eller ortopediske design hjelper de føttene med å opprettholde riktig posisjon, noe som reduserer belastningen på føtter, knær og rygg.
  • Reduserer tretthet i ben og føtter: Ved å tilby optimal støtte og avlastning minimeres også risikoen for at du blir trøtt og øm i føttene og bena.
  • Forbedret kroppsholdning: Ved å støtte fotbuen og motvirke feilbelastning fremmes en naturlig holdning. Dette avlaster hele kroppen og forbedrer kroppsholdningen.
  • Reduserer smerte: Takket være tøflenes kombinasjon av støtte og avlastning minimeres belastningen på føttene og hele kroppen, noe som lindrer smerte i føttene, knærne og ryggen.
  • Lindrer fotproblemer: Bidrar til å forebygge og lindre vanlige fotproblemer som hælsmerter, hælsporer og ømme, trøtte føtter.

Hva er forskjellen på ergonomiske og ortopediske tøfler?

Siden de har forskjellige navn, lurer du kanskje på hva som skiller dem? Man kan si at det er to forskjellige typer sko som ser veldig like ut i utseende og design, men de har forskjellige fokuspunkter og formål. Her er de vanligste forskjellene:

  • Ergonomiske tøfler: Er hovedsakelig designet med tanke på å gi føttene mer komfort og forebygge fotproblemer. Derfor har denne typen tøfler ofte en fotseng som er utformet med tanke på fotens naturlige form og bevegelse. De har også funksjoner som støtdemping, myk innersåle og en romslig passform som gir føttene den plassen de trenger.
  • Ortopediske tøfler: Er generelt designet for å lindre og behandle ulike fotproblemer som overpronasjon, underpronasjon, hælsporer og belastningsproblemer knyttet til føttene. Derfor er det vanlig at ortopediske tøfler har en utskiftbar fotseng, slik at du kan bruke dine egne spesialdesignede såler i tøflene.

 

Kort sagt kan man si at ergonomiske og ortopediske tøfler er spesifikt designet for å gi føttene dine de beste forholdene og dermed øke komforten for hele kroppen.

 

37 produkter

37 produkter

Du har sett 36 av 37 produkter